vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 То як сьогодні на 19:00 на Окружній????? :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 vazik_lv ага Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 Постараюсь бути!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Turbo 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2009 Да сідушки від ягуара гарно дивляться!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 самі модні сідушки і з електроприводом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 Народ!!! пропоную визначитись з наступним: хто їде на глобальну зустріч західного регіону? хто бере машину? треба визначити кількість машин і кількість людей відповідно, будемо думати які продукти треба взяти вирішити треба заздалегідь - понедлок-середа(крайній термін), щоб закупитись і не ганяти в останній день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 vedmid Для того є окрема тема! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 vazik_lv Тобі треба робити задній міст і срочно. Ми як вчора їхали за тобою ми прозріли машину так повело шо то просто піпец! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 Masterio оли то вазіка повело? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2009 хто їде завтра на драг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 травня 2009 я - пас - типу буду вчитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2009 фані дякую за підсказку це всетаки був запобіжник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2009 сьогодні бачив білу копійку з наклейкою маленькою на задньому шклі. білі широкі болотнікі sparco і прямоток. хто це? невже фані? бо я перший раз цю машину бачу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2009 сьогодні бачив білу копійку з наклейкою маленькою на задньому шклі. білі широкі болотнікі sparco і прямоток. хто це? невже фані? бо я перший раз цю машину бачу. :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2009 то мій сусід, slim_painter andy_sniper, треба на зустрічі ходити, і все не так страшно, як описано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2009 Saba2106 :D :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2009 та я не кажу шо страшно! просто дивно. вже згадав хто то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2009 vedmidДля того є окрема тема! так є, але я б хотів щоб ми тут визначились стосовно львівських: хто машиною, хто в кого пасажири, скіко і якого їдла брати НАРОД!!! ДО ЗУСТРІЧІ ЗАЛИШИЛОСЬ 5 ДНІВ ДАВАЙТЕ БУДЕМО ПО ТЕМІ ОБГОВОРЮВАТИ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2009 почну я! їду машиною. маю купу вільних місць, давайте зголошуйтесь хто зі мною. їду на один день. беру фотік, м"яч, коцики якісь. ну і ше шо треба. шо з їжею, я безпоняття... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2009 їду з CheZZом , можлиао ще підпишеться моя однокласниця на 09 незнаю сьгодні спишусь з нею ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2009 Saba2106, ти тоже машиною? на 2 дні? тоді я з дівчиною до тебе в пасажири забиваю місце, поки є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2009 Коли ми виїжаєм зі Львова і де зустрічяємось ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2009 vedmid я в четвер скажу точно, в мене може місця не бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2009 slim_painter В тебе одне місце вже зайнято!!!! Мною :D :frfr: . А на рахунок хавати то треба зважати хто наскільки їде!І на шо розраховує! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2009 в четвер 19:00 бути всім хто їде на мегазустріч я так бачу - місця може не хватити можливий варіант, що в ту сторону я поїду сам, а назад з дівчиною Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах