almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 andy_sniper і шо дальше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 десь збираємся завтра дружно чи як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 я не проти, але якщо так, то будь-ласка подзвоніть мені хтось, бо ше зранку маю справи і не буду за компом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Якщо хочете заняти нормальні місця для стоянки тре виїхати в 11:00 з місця зустрічі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 так хто буде мати вільне місце для пасажира? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Так як всім ПОХ... , пропоную вам зустрітись на окружній в 11:00 і зразу висуватись на слалом !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 ну і чому всі морозяться ? зкстрічяємось о 13:00 на окружній і їдем дружно на слалом !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 almaz будуть 2 фари світити. Fani ок я буду з slim_painter на 13:00 (якшо слім справиться швидко) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 сьогодні кльво було але чого ми прапор не виставляли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 а я на форумі написав шо на 3!!! фуфлово було!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 сьогодні кльво було але чого ми прапор не виставляли? не сказав би шо кльово... але і не погано, я не скаржусь. моя думка, шо нафіга виставляти прапор якщо приїхало нас пару просто подивитись, якби був саба, тоді звичайно шо б виставили! а так.... машини так в сторонці... кому то тре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 може і так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 almaz В мене таке саме з поворотом буває!!! Ти попробуй добре фішку на плату натягнути, і зачистити там контакти (протри тряпкою...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 vazik_lv ти розумієш всьо робе крім того поворота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 almaz так в мене тоже всьо робе крім поворота, то необовязково шоб всьо неробило! Достатньо шоб одна дорожка непахала! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 almaz Ти як маленький , тож ВАЗ машина загадка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 Fani ВОТ ВОТ!!!!! КОНСТРУКТОР "ЛЄГО" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 а я думав купив і забув :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2009 ггг! Коли там зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2009 vazik_lv Як завжди четверг 19:00 , на окружній ! Я буду десь 20:30! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 червня 2009 Fani, як завжди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2009 Я подивлюсь, як вийде, може до когось впаду пасажиром!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 Я вже буду точно але запізнюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 я так бачу що в 19:00 там нема чого робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 червня 2009 А коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах