Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 Я поняв. CheZZ Дивись приват Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 vedmid Слухай тре шоб ти приїхав машиною в четвер на пиво , мені тре провірити свій усь . Попробую підклюсити на тврю проводку , бо вмене шось усь невключяється ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 а патіфона то нема! в ремонті!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 Поняв , вони тобі його певно заново перепайоють :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 Fani можеш до мене заїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 За привітання дякую всім, навіть тим кого не було, але можна було хоч заікнутись в темі про привітання одноклубників з днюхою:cry: А это о чём говорит? Что львовяне тусят сугубо в одной своей теме (ну и изредка в нескольких других темах ветки зап. региона) и абсолютно забивают болт на весь остальной форум - на чём было акцентировано внимаение при принятии в клан нескольких товарищей. Ситуация к сожалению не меняется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 almaz Звяжизь зі мною через ВКОНТАКТЕ , небудем форум зас... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 Я накінець пробився в ЛТК :shock: Мене туди пускає тільки через Internet Explorer - через Годзілу не приймає пароля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 Народ які плани на завтра? slim_painter щось нове прояснилось? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 липня 2009 EDoktor Зара в приват напишу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 Народ!!!! сьогодні 19:00 Окружна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 ми вчасно поїхали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2009 Fani Щось придумали цікаве? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 липня 2009 що ти маєш на увазі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 липня 2009 короч, їдучи на сихів, протестив свій вчорашній тахометр :D 3 передача - 3500обертів - 60км\год 4 - 2600 - 60 4 - 3000 - 70 4 - XX00 - 80 :D (забув) 4 - 4100 - 100 то приблизні цифри, бо по місту зі 100км багато не поїздиш, тимбільше дивлячись на тахометр, а не на дорогу :D тест впринципі пройдено і порівняно з КПП калькулятором, всьо практично сходиться! точності нема, бо для точних замірів тре нормальну дорогу і GPS. такшо з тахою всьо гуд, тепер тіки питання в зоні від 0 до 1800обертів... швише всього то всьо винний важкий лак для нігтів на стрілці :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2009 slim_painter 4 - 4100 - 100 тепер я поняв шо дає 5 передача в мене 100 при3000 оборотів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 Нушо , хто куда їде можна на північну на покатушкі а можша в черляни на Спринт-Раллі, 2 етап, "БЕТОНКА" ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 я на свій ваз 21013 поставив карб 08 коли відкривається друга камера провал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 шо то таке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 romkittt Здоров , приїжай на зустріч познайомимось , а що до карба то тре дивитись , млжливо переливає . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 ти незнаєш чи є сьогодні гонки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 romkittt Якщо небуде дощу то будуть :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 Fani а де будуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 на вул. Північній , за МРЕО !на 15:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2009 Fani ти незнаєш коли будуть якісь спонсори? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах