Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

vedmid

Слухай тре шоб ти приїхав машиною в четвер на пиво , мені тре провірити свій усь . Попробую підклюсити на тврю проводку , бо вмене шось усь невключяється ! :(

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
За привітання дякую всім, навіть тим кого не було, але можна було хоч заікнутись в темі про привітання одноклубників з днюхою:cry:

А это о чём говорит? Что львовяне тусят сугубо в одной своей теме (ну и изредка в нескольких других темах ветки зап. региона) и абсолютно забивают болт на весь остальной форум - на чём было акцентировано внимаение при принятии в клан нескольких товарищей. Ситуация к сожалению не меняется.

Поділитися повідомленням

almaz

Звяжизь зі мною через ВКОНТАКТЕ , небудем форум зас... :D

Поділитися повідомленням

Я накінець пробився в ЛТК :shock:

Мене туди пускає тільки через Internet Explorer - через Годзілу не приймає пароля

Поділитися повідомленням

короч, їдучи на сихів, протестив свій вчорашній тахометр :D

3 передача - 3500обертів - 60км\год

4 - 2600 - 60

4 - 3000 - 70

4 - XX00 - 80 :D (забув)

4 - 4100 - 100

то приблизні цифри, бо по місту зі 100км багато не поїздиш, тимбільше дивлячись на тахометр, а не на дорогу :D

тест впринципі пройдено і порівняно з КПП калькулятором, всьо практично сходиться! точності нема, бо для точних замірів тре нормальну дорогу і GPS.

такшо з тахою всьо гуд, тепер тіки питання в зоні від 0 до 1800обертів... :( швише всього то всьо винний важкий лак для нігтів на стрілці :D

Поділитися повідомленням

slim_painter

4 - 4100 - 100

тепер я поняв шо дає 5 передача в мене 100 при3000 оборотів

Поділитися повідомленням

Нушо , хто куда їде можна на північну на покатушкі а можша в черляни на Спринт-Раллі, 2 етап, "БЕТОНКА" !

Поділитися повідомленням

romkittt

Здоров , приїжай на зустріч познайомимось , а що до карба то тре дивитись , млжливо переливає .

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз