Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 Fani бывает, сам на привареном амартизаторе ездил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 Шпильки приварили УРА , зара буду з карбюратором шаманити бо машина чхає як дурнувата і ніц нехоче їхати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 аварійочку зробимо? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 зара буду з карбюратором шаманити так охота прийти первым??? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 vedmid Аварійку робити небудем бо немав чясу бавитись з проводами . Bratik та вона їхати нехоче взагалі чхала , дьоргалась зара тількі запалювання виставити і всьо буде гут . МОЖЕ ХТО МАЄ СТРОБОСКОП І МОЖЕВИСТАВИТИ ЗАПАЛЮВАННЯ БУДУ ВИНЕН ВЕЛИКИЙ СІК )))!!! І ще одне хто може купити і привезти літру тосолу ато мені вже пізно їхати набазар ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 а коли зможеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 МОЖЕ ХТО МАЄ СТРОБОСКОП І МОЖЕВИСТАВИТИ ЗАПАЛЮВАННЯ БУДУ ВИНЕН ВЕЛИКИЙ СІК )))!!! А ручками сам слабо??? я себе сам выставлял...... сам видел, вроде едет....(на 80 бензине) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 Bratik Так і в мене непогано їде але так точніше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2009 Fani А чого мені не сказав? Я б привіз - якраз перед тим в свому гаражі був. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 як ви там вчора погуляли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 vedmid Зібрались на окружній я ,VETERAN,Bratik,slim_painter почекали троха більше ніхто неприїхав і поїхали на Північну , пару разів проїхались знов почяли їздити беркута і ми вирішили звідтам звалити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Слім, Фані а шо там в вас таке сталося шо ви виручали один одного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Fani, бачу тобі щастить, чи то місце таке нефартове :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 незнаєте де сьгодні поводять нічні гонки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Посилання хто піде дивитись на то всьо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 vedmidЗібрались на окружній я ,VETERAN,Bratik,slim_painter почекали троха більше ніхто неприїхав і поїхали на Північну , пару разів проїхались знов почяли їздити беркута і ми вирішили звідтам звалити ! А как Слим проиграл написать забыл??? Кстати Слиму большое ДЯКУЮ за то, что приехал после меня!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 Кстати Слиму большое ДЯКУЮ за то, что приехал после меня!!! а ти пріколіст, якщо ти ЦЕ називаєш гонкою :D і ше дякуєш за програш. то не гонка а просто одне катання, такшо ніяких тут переможців і бути не може :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 slim_painter гонка не гонка, но моя немного быстрее Добавлено спустя 5 минут 33 секунды: slim_painter кстате надеюсь без обид? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2009 та які і за шо тут можуть бути обіди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2009 Нушо може завтра на шашличок ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 бачу не судьба на шашличок а коли ми закінчимо з аварійкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 vedmid на тижні :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 в четвер на 19:00 на окружній! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 vedmid Вмене як виявилось трохи напряг з проводами такшо хібашо купиш ше пару проводів по півтора метри чи по метру інших кольорві ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 ок назви кольори і я знайду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах