Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 vedmid Я за, даже богажник приберу... Дениги силино тнужны... Только у меня не МЕРЕН..... Скока платят??????????????? Пиши.... Звони +380679280894 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 vedmid Кароче постарайся дати точну всю всю інфу чим поскорше, тоді і народ визначиться що і до чого! Хто їде, а хто ні! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 точної інфи ще нема надіюсь сьогодні отримати точні дані vazik_lv Bratik vedmid Fani Slim_Painter + 1 волга + 1 дев"ятка +1 16-ка ітого 8 кандидатів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 vedmid Нушо всьо глухо ? :unknw: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 vedmid Быстрей определяйтесь... Уже пора говорить последнее слово..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 дзвонив я vedmid і він сказав шо всьо відміняється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2009 slim_painter Я подумав над твоїми словами, і поставив заодно і білі шкали приборів! Діодну підсвітку також! Детальніше можна побачити Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 дзвонив я vedmid і він сказав шо всьо відміняється. відбій - в них там щось не виходить якщо надумають на якийсь інший тиждень - дадуть знати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 Хто завтра буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 Меня, возможно не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 vazik_lv Незабудь привезти ковпвки , завтра блище до обіду відпишусь чи буду вчясно чи запізнюсь на півтора годинки ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 блін, я ше досі хворий троха... ше того тижня не вилізу, добре шо хоть з машиною всьо файно і чотко, а то вже почав грішити і боятись шо мож то стукіт або клапанів або розсипаного успокоїтіля, но "вскритіє" показало шо серце 100% прекрасне і всьо супер як струна, як казав Нігер :D то стукіт всього-навсього з генератора, такшо тепер в пошуках нової гени. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 А я щойно поставив нового гену. Махався цілий тиждень. Зате тепер все прекрасно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 VETERAN ремні привезти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 andy_sniper скільки ти хочеш за них? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 Вези Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 70 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 А я щойно поставив нового гену. Махався цілий тиждень. Зате тепер все прекрасно за свою стару гену скільки хочете і чи з нею всьо гуд? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 До моменту постановки нової працювала нормально. Думаю, що бажано поміняти щітки, але я не провіряв. А тобі, я думаю буде досить поміняти підшипник і щітки. В крайньому випадку можна поміняти діод. Не думаю, що з рештою щось могло трапитись. Який діагноз у твого генератора? Чим він тобі не вгодив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 та звук в машини, як в дизеля думали мотор, ніфіга. зняли ремінь з гени, завели, всьо прекрасно і тихо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 Нарешті я блін зареєструвався.Всім привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 Mark здоров! То ти приїжав на зеленій 2105 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 vazik_lv ага той самий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах