Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 vedmid Які тобі більше подобаються тільки нетакі які ми вже проклали , можеш взяти зелений і фіолетовий або любий інший ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 vedmidЯкі тобі більше подобаються тільки нетакі які ми вже проклали , можеш взяти зелений і фіолетовий або любий інший ! А смысл в цвете??? Там максимум по 50 см. провода будут, зажгутовать и нет проблем?? Я всегда выхожу из того что есть и пока всё работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 Bratik так зручніше розбиратись , "хто як хоче так і ... :D " Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 народ, натисніть на ссилку і проголосуйте пліз!!!! то тре голосувати раз на добу!!! буду вдячний!!! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2009 slim_painter +1 , але за тешо не запросили на фото сесію незачьот :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 slim_painter Ти знов попав на шашлик. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 ага міг би й запросити я також проголосував а з тебе шашлик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 обломіться :frfr: :frfr: :frfr: не буде ніякого шашлика. а за голоси дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 slim_painter соррі я создав ше одну тему по цьому ж голосуванню)! я вже +6 як побачив 2101 орг зразу голосував0)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 slim_painter Всьо слім я забрав своіх два голоси. :D Так як ти нехочеш ставити шашлик. :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 Здоров мужики!!! Всьо я тепер знов з Вами!!!!! Вернувся Сьогодні до Лємберга!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 О то я бачу ми їмо ше один шашлик..... :D Новы люди :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 ну нарешті!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 ОЙ, весь зїли!!!!!! Коли там зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 vazik_lv ми тобі з"їмо! з тебе шашлик за повернення в "сім"ю" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 сьогодні на 19,00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 Приветики. Что было сегодня??? А то из за этой ххххххх работы не смог приехать.... P.S. На следуйщий раз наклейки будут??? И сколько за них денег брать?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 Та так нічого!!! Як завжди поговорили, так сказать: По обмену премудростями!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 vazik_lv глобального не чего не решили? Тем более скоро (вроде) к нам гости едут??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 наклейки не обіцяю шо будуть, но вже троха дорожче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 slim_painter В следуйщий четверг постараюсь быть, тем более на Скнилове ночевать планирую на работе , надеюсь уже с наклейками будет ясно... :D не успел ответить как ты уже сообщение своё изменил :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 vazik_lvглобального не чего не решили? Тем более скоро (вроде) к нам гости едут??? Так, так, так, а того я не знаю!!!!!! ЯКІ ГОСТІ ДО НАС МАЮТЬ ПРИЇХАТИ???????? :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 vazik_lv тут читай Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах