vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 Fani Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2009 :D не успел ответить как ты уже сообщение своё изменил :D та бо то не я друкую, я тільки завжди передаю. мені от зразу сказали шо ціни вже не ті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 Народ! НЕ ЗАБУВАЄМО ПРО ВНЕСКИ В КАСУ!!! наступного тижня постарайтесь всю заборгованість закрити зараз 170 якщо всі заборгованості погасите - буде більше 300 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 АЛМАЗ незабудь підготувати шашлик! :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 Що ви всі натягуєте одні інших? Треба просто скинутись по 50 і поїхати за місто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 VETERAN Просто э штрафники які мусять выдробити втрачене........ :D :D От тому і з них ШАШЛІК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 vazik_lv вапшето то з тебе шашлик тебе довше не було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 slim_painter а язнаю, что ты не тепография, просто было написано 5 и 10, а потом цена поднялась :D Народ!НЕ ЗАБУВАЄМО ПРО ВНЕСКИ В КАСУ!!! наступного тижня постарайтесь всю заборгованість закрити зараз 170 якщо всі заборгованості погасите - буде більше 300 я надеюсь свою погасить только у меня зряплата 10-15чила, а со старой хе...ня осталась, а дети кушать хотят Добавлено спустя 2 минуты 34 секунды: Що ви всі натягуєте одні інших? Треба просто скинутись по 50 і поїхати за місто. Я за, но только после подачки от финансовой службы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 Народ, не забуваєм за голосування! ше 9голосів і ми будем на третьому місці шкода до першого вже не доберешся, за пізно почали якби почали одночасно, всьо могло б ше бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 slim_painter слім нічого нема неможливого тре ше на якихось форумах розписати, до якого числа цей конкорс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 та я сам безпоняття Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romkittt 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 прівет пацани нескакажете де можна відрегулювати запалювання добре і недорого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 slim_painter Всьо пучком!!! Голосуєм як можем, тільки там можна кожних 24 години!!! Я голосую кожної доби!!!!! Але якщо ти займаєш 3, 2 або 1 місця, то весь шашлик перекидається на тебе!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 slim_painter А приз хоть какой??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 Bratik ШАШЛИК, БОЛЬШОЙ, ОГРОМНИЙ ШАШЛИК!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 BratikШАШЛИК, БОЛЬШОЙ, ОГРОМНИЙ ШАШЛИК!!!!!!! Это не приз, это благодарность за помощь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 Люди добрі ми забули за подарунок одноклубнику (самі знаєте кому ) з цього приводу прошу звернутись до мкне в приват я розповім про умови ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 Їде хтось сьогодні на покатушки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 Мужики, хочу робити капремонт ходової, треба пробити запчастини за помірними цінами: кардан, задній міст, чулки, реактивні тяги...... Або можливо знаєте де у Львові є шроти по Класиці!!!!! Наперед вдячний! SLIM PAINTER на рахунок ЛТК (раг. тюн.) не в обіду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 vazik_lv А зачем кардан менят??? там кроме крестовил ломать нечего :D Летом менял 4 шаровых + рулевая трапеция без маятника и колонки (чисто тяги) и 2 амартизатора и задние цилиндрики получилось примерно 700 гривень. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 Або можливо знаєте де у Львові є шроти по Класиці!!!!! Наперед вдячний! ось тема, там написано вже всьо: Посилання SLIM PAINTER на рахунок ЛТК (раг. тюн.) не в обіду та лан, не переживай, якщо чесно я ше сам не знаю як то вийде. в планах і в уяві то одне, а як воно буде, хз. от наприклад вже входило в мої плани їздити з нею, но так сталось шо нема часу і ніяк зробити то всьо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 vazik_lvА зачем кардан менят??? там кроме крестовил ломать нечего :D Летом менял 4 шаровых + рулевая трапеция без маятника и колонки (чисто тяги) и 2 амартизатора и задние цилиндрики получилось примерно 700 гривень. В мене минулого року на ходу вирвало кардан з підвісного, і він сильно був вдарений! Тепер він розбалансований і дає великий шум, і вібрацію по всій машині! Балансувати не хочу, бо дешевше купити інший нормальний! Добавлено спустя 4 минуты 29 секунд: Хто має, або де можна придбати полочку розміром 1DIN, типу як на нових машинах, замість мафона їх ставлять на заводах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 їх ставлять на заводах?[/quoteда на ладу пріору якшо ше хочеш задній міст то я би вже краще взяв від 6 моделі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2009 Хто має, або де можна придбати полочку розміром 1DIN, типу як на нових машинах, замість мафона їх ставлять на заводах? не зовсім поняв про шо ти, але полюбе тобі пряма дорога на радіо-ринок, там точно найдеш таке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 almaz На рахунок моста буде видно! Я хочу щось середнє між швидкісним і тяговим! На драг я рідко беру участь, а от по горам часто катаюсь! А швидкісний в горах повний атстой! Тяговий на трасі фуфло, тому буду ставити шось середнє! Може 2102! А на рахунок тих полок, то їх не тільки на Пріори ставлять! А на всі бюджетні комплектації машин! Logan, Sandero, Priora, Lanos.... Добавлено спустя 10 минут 56 секунд: Саме таку полку я шукаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах