Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2009 Masterio і vazik_lv, вас сьогодні зі смайлами накрило? :D Та так мальоха є :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 slim_painter, замути мені наклейку з ніком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 slim_painter мені тоже!! 7 грн буде!!!!! Але от незнаю чи vazik_lv чи просто vazik! Кароче на твоє усмотрєніє! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 slim_painter и мне большую и маленькую и можно ник тоже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 slim_painter Fani, ти накаркав тепер прийдеться міняти той лівий поворотник, він тепер ше більше тріснутий. не тіки він каркав))) :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 slim_painter Я некаркаю а прогнозую і попереджаю :D скідуємось по (дивись приват ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Fani То тобі ту рамку через сліма передатИ!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Dovhuy АГА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Fani ок але готуйся до рызання номера))!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Слім замути мені наклейку с ніком LordMarko дві штуки,шрифтом розміру як в тебе,гроші в четверг закину,а якщо реще треба буде то напиши. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Fani А мені в приват нічого не прийшло!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Fani мені тоже! Masterio може то нам вже шось кілішують? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Masterio,vazik_lvще тре 40 грн , скідувались по 20 . Здали я , Ведмідь , АЛМАЗ ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Fani поняв! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 vazik_lv Ага....нам колись скинуться. Та та та ти такий наівний. :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Masterio,vazik_lv Ви попередньо скажіть дату і проставитись немішалоб і буде вам подарунок , покрайній мірі відмене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 Fani Я тепер не буду писати лист до Миколая! Я тепер напишу лист до Fani! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 Хто їде на покатушки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 хелло :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 CheZZ ти вже у Львові чи як?????? Коли ти вже приїдеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2009 ти вже у Львові чи як?????? Коли ти вже приїдеш? наступного тижня, понеділок-вівторок приїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2009 VETERAN, немоглиб ви привезти на четвер стробоскоб , ну неїде машина на високих обертах , з мене квас ВЕЛИКИЙ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах