Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 slim_painter Дякую!!!!! Сколько с меня будет (с клубной)??? В четверг завезу....(про доставку на дом я молчу ) Добавлено спустя 3 минуты 24 секунды: Кстати, наш клуб официальнот зарегестрирован??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Сколько с меня будет (с клубной)??? 7 нікнейм 7 маленька 12 велика Кстати, наш клуб официальнот зарегестрирован??? ну та Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Я завтра їду на 2 етап. Десь 6.30 валю с DST Club на їх машинах. Буде адЦка 2105(ми не Ачкуєм),Таракан на чорній 2106, і ще пару машин,но точно хз хто ще буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 slim_painter зроби мені маленьку з ніком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 Хто знає на яку годину відбудеться 2-й етап з раллі сьогодні? Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 slim_painter Договорились... Возми ник, большую и маленькую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2009 :cccc13: гонки просто жир були. Краєвиди+швидкість супер просто,хоча і аварій було теж норм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 vazik_lv, дивись, ось реальна ціна твого мафона Посилання за 350 віддасиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 Bratik кароч табличка твоя накрилася мідним тазом! бо нікого в тернополі не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 Dovhuy то не Bratikу а мені , нушож я почекаю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 Dovhuy не пугай так :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 Fani Bratik Соррі обом чот я попутав ())))) Fani та я знаю шо тобі просто слух може лекше автолюк інтайм чи ше шось типу того!? або хз мож я і сам скоро приїду во Львов :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 Dovhuy та мені негорить , приїдеш по можливості привизеш ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 Вазік,як там в тебе успіхи с "Реснічками" ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 я завтра буду на зустрічі хто ще? і хто взагалі їде в тараканівський форт? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 тараканівський форт? А це за Шо таке? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 EDoktor Здоров фордопхай дн пропадав ? я за тобою колись від парку культури до 5-тої дитячої лікарні їхав а ти шось морозився :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 А ти думаєш, що я в багажнику сиджу і підглядаю, хто за мною слідкує? В мене жопа машини, ширша за морду, ось так і їзжу..... :o Це коли в перед їдеш, то нормально, а от як в зад починаєш здавати, то це повний пісеЦ, ні хера не видно.... :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 EDoktor та я тобі і дальнім моргав і пррівнявся рукою в вікно помахав :D , ти по кінцю ще втікав кудась :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 тараканівський форт? А це за Шо таке? :shock: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 Реально якийсь Тараканіський форт,бррр.Краще кудись реальніше,шашличок наприклад :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 мене завтра не буде, професійне свято в мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 Saba2106 а ти хіба юрист? якщо так, то вітаю!!! я буду і привезу наклейки всі хто які там просив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 Якщо завтра буду пролітати по Окружній, то заїду до Вас.... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 Реально якийсь Тараканіський форт,бррр.Краще кудись реальніше,шашличок наприклад :oops: Шашличок з пивом планується після екскурсії :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах