CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 мона кусок містом, типу колоною, якщо нас буде хоча б пару машин, а потім на природу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 CheZZ теж підтримує і їде! давайте ше зголошуйтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 CheZZ+1 за пропозицію сліма він підтянеться . Внього сайт глюкає ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 а сайт лагає ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 а слалом буде від клубу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 Даеш народу Слалом в Брюхах!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 а слалом від клубу 2101 буде ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 але глюкани Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 пропоную підтянути зубиловодів :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 Saba2106 ну тоже непогано , пробуй ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 сайт дійсно глюкав! Saba2106 шоб ти обов"язклвл був!!! бо інакше я знайду де твоя машина стоїть :x короч! їдем в брюхи! якусь фігурку постараємся замутити! ну або хоть троха просто покататись стосовно зубил, впринципі не проти, для народу якраз якраз blacka побачу :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 думаю шо буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 раді такого свята я даже хворий поїду,тік кальосами закинусь)) Тік придумайте коли,де і як стичкуємось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 Mark Молодець!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 де це Ведмідь пропав??? може пора вже заяву в міліцію писати щоб його шукали :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 я приъду коли ы куди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 А я буду як завжди фотографом O:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 А я буду як завжди фотографом а Ми будем позувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 моє катання завтра в брюхах відміняється :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 моє катання завтра в брюхах відміняється кепсько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 моє катання завтра в брюхах відміняється :cry: а шо такоє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 то які пропозиції що до завтра будуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах