slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 slim_painter там той Андрій неможе зайти в користувач на наш сайт. пише шо логін не правильний, що це може бути???? Може тоді попробуй ще раз його зарегеструвати? Тоді нік: АНДРІЙ 2105! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 almaz то я так виставив!!!!! :x Добавлено спустя 4 минуты 2 секунды: ЕЕ, АЛЬО шо і сайт на карантин закрили?????? :shock: Де всі пропадаєте??? :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 vazik_lv ше нє тікішо приїхав з вулкалінізації міняли кальоса на бусі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 slim_painter slim_painter slim_painter Де ти??? Що робити з новеньким???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 vazik_lv БЛЬООООО!!!! тільки СПЕЦІАЛЬНО пробував!!! всьо ПАШЕ!!! прочитай ше раз уважно смс і введи всьо правильно сам! Добавлено спустя 21 минуту: ВСІМ!!! ВСІМ!!! ВСІМ!!! УВАГА! ЗАВТРА! НА 9,00 РАНКУ ЗБИРАЄМОСЬ НА ОКРУЖНІЙ!!!! МІСТО ПУСТЕ, ТАКШО ТРОХА ПОКАТАЄМСЯ підписались вже: slim_painter Fani CheZZ Saba2106 решта! давайте не спіть і рухайте булками!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 але я пасажиром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Saba2106 та дам я тобі бензи гроші віддаш ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 slim_painter чего так рано????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Всім хальоу!!! А шо за двіжняк намічається завтра в 9.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 чего так рано????? во-во Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Андрій та так покататись машин мало і взагалі пошаліть ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 во-во, тобто, чому так рано? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 CheZZ Лично,я на выходных отсыпаюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 запропонуйте свій чяс ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Fani В районе обеда 12 - 13 Или типа того.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Я б з радістю підтягнувся, а то все ніяк не виходить, хотів би нарешті по-спілкуватись з одноклубниками, але завтра мушу їхати на село. Якщо ви ще будете двіжувати десь до 12.00 то я буду, тільки знати б куда??? Добавлено спустя 1 минуту 11 секунд: Во-во в районі 12-13 я ЗА :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 най буде 13,00, окружна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Думаю, что буду.... (Завтра планирую на Высокий замок, водички набрать. Если будет по дороге, то вообще гуд) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Народ прівет, я новенький. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Я б з радістю підтягнувся, а то все ніяк не виходить, хотів би нарешті по-спілкуватись з одноклубниками, але завтра мушу їхати на село. Якщо ви ще будете двіжувати десь до 12.00 то я буду, тільки знати б куда??? непоняв, тобі до 12 канає чи після 12? Народ прівет, я новенький. Вітаємо!!! приєднуйся до нас завтра!!! Добавлено спустя 1 минуту 15 секунд: най буде 13,00, окружна! можна раніше троха, але не на 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 На окружній це я так розумію біля магазину пан спортсмен??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 То завтра на 9 00, чи на 13 00??????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 та най вже буде на 13,00 vaz_-_2105 і Андрій чекаєм вас завтра тре познайомитись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Хорошо народ завтра буду, нарешті я заліз до вас. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах