almaz 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 В мене машина накрилась :cry: Сьогодні прийшов до неї а с центрального зняти не можу,прислухався а вона співає, тихо тихо валить сигналізація. Я відніс акумулятор на зарядку, а вечером, коли ставив його на місце стався інший казус. Коли я ставлю чи знімаю клєми то в мене та дурна сигналізація спрацьовує, і вот коли сьогодні ставив назад клєми і врубилась сигналка а я нікак її вирубити не зміг :shock: Спочатку думав може брелок здох, тому пішов і взяв запасний, оказалось що той теж не помагає. Трохи подумавши я дійшов висновку що в мене якась фігня не здорова с сигналізацією. Але що робити я даже уявлення не маю. Якщо б машина була на ходу то це фігня, я би поїздив і пошукав сервіси по ремонту проводки, але коли я її зрушити не можу, даж хз що робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Mark Відключи колокол на перший чяс ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 А тепер Українською) Що то таке і де воно є) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Mark ти як ставиш акумулятор, то вона спрацьовує, в мене так само було! Ти після того як поставив АКБ закрий капот, багажнік і всі двері, а тоді відключай з пульта! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Але раніше коли знімав а потім ставив АКБ все окі було,чого щас вийожується то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Mark колокол. то той самий рупор з якого воно кричить, одним словом - ДИНАМІК!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 аа поняв,завтра будемс пробувати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Mark Відірви нах провід від колокола буш мати спокій , як розберешся з сигналкою скрутиш назат ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 да реще всього так і зроблю,а то в мене вже в башці той противний сигнал вже) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Mark воно буває, в мене так само! От недавно позаминулого тижня в мене таке було! Я лінійкою відкривав двері! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 той колокол ти звісно мож відірвати, але от чи поїдеш, то вже залежить від сигналки. наприклад моя хоть і дешева сигналка, але вона блокує катушку і фіг ти заведешся. короч, моя тобі порада, бо в мене колись була згоріла сигналка і то в дорозі і мені відключило мотор і був взагалі капєц. короч, найди саму сигналку і взагалі овністю її відключи від всього і дріт який йде на запалення теж, і тоді вже шукай електриків. можу порадити, якщо тре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Mark то в тебе сигналка по живленню пішла спати спробуй витягни роз"єм на живлення - повинно помогти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Mark викінь її вопше і купи нову!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 доречі мені мою були по гарантії поміняли на радіобазарі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 а скільки щас нова сигналізація коштує? +встановлення (не дешева і не дорога,середня но щоб нормуль) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 097-3319858 Коля! багато всього мутить, але то Лисиничах, але то фігня. робить і добре і мало грошей, скаже шо від тараса на зеленій копійці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2009 если есть желание, могу поставить с ценой договоримся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2009 Mark мангуст 100, 4 роки стоїть в мене, нарікань ніяких нема!!! Ціна з установкою мені винесла приблизно 700-800 грн! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2009 vazik_lv нарікань в нього нема, а то ше брілок співає то нічо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2009 короч! я всьо шарю шо епідемія і зайвий раз на вулицю не суюсь! але зара місто реально пусте, а на вихідних взагалі мертво буде! хто на ЛТК слідкував а темою, то напевно бачив пост Сема: Одягаєм маски і їдем на нічні покатушки - скажем епідеміє ФАК ОФФФ, С*КА!!! може зберемся покататись, обов"язково маски і не відкривати вікна, в машині то саме шо в хаті сидіти, такшо народ думайте! можна звісно вечерком, а можна навпаки виспатись добре і з самого срання зібратися! думайте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 я на дачу їду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 slim_painter якшо тобі ше тре той гарбуз то мож його забрати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 я би зрадістю забрав, але.... сиджу дома... карантин Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 slim_painter ну тоді сам виріжу і поставлю на вікно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах