Bizon 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Кров з носа я буду До зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Добренько, топаю я спати бо замучився з вихлопною сьгодні. До завтра :repa: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 окей, на 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 13,00 и не раньше.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Я на всі 100% виздоровів Урааааа :Yahoo!: Грип падла відступив) Завтра с 9 буду в машині колупатись,буду шукати як с тою сигналізацією розібратись,а то сьогодні не ріскнув ще вийти на вулицю.Якщо машина завтра буде на ходу то буду без базара) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Я завтар -1 :cry: Машина барахлить!!! Буду на КАРАНТИНІ ВДОМА!!!!! :x Добавлено спустя 12 минут 20 секунд: vaz_-_2105 ВІТАЮ!!! Нарешті ти тут!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 vazik_lv щоб ти завтра був, я буду пасажиром, ше буде Ігор пасажиром, і в мене буде батл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Saba2106 мене не буде!!! 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Saba2106 та ну чо ти морозишся, скинемся тобі на бєнзу і не парся, шо ми не люи і не розумієм? в мене самого таке буває шо тупо нема грошей чи то ти просто сьогодні так нахрюкався шо ше до завтра нічо не вивітриться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 slim_painter та *** не в грошах спарва і не в бензі. завтра всьо розкажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 оу, в нас новенький цікаво, цікаво... шкода що я з вами не поїду.... :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 шкода що я з вами не поїду.... кепсько, що нашого фотографа не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 Довбана машина :x Колокол виключив без проблем,а вот найти сам блок сигналізації не зміг,даже під чотким руководством Сліма по телефону)) А сама сигналізація точно така сама як в Сліма,не дає завести машину,таке враження що блокує Стартер.Короче завтра буду щось думати,і шукати майстра який б приїхав і повтикав як то виключити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 Велика подяка клубу за допомогу! Без вас хз що б я робив) В четверг з мене кава і квас) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 Mark лучше шашлык :D И цыгане с медведем :D Добавлено спустя 44 минуты 58 секунд: Mark Лучше не ставить блокировок, о то в дороге может быть беда, лично я не ставил себе......(в час пик в пробке провода крутить не охота) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 9 листопада подвійне свято Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 CheZZ чего так? Добавлено спустя 1 минуту 40 секунд: День української писемності і мови. Всесвітній день якості. Типа эти??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 9 листопада подвійне свято ага! і з когось великий шашлик!!! навіть дуже! а з нас шампанське)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 чего так? хай "виноватець" сам признається чого :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 Серед нас є викладачі?) Цікаво хто це) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 Серед нас є викладачі?) Цікаво хто це) трохи не з тої опери, глянь в календар вконтакті, це одна подія, котра за собою тягне іншу, безцінну для автомобіліста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 поняв,ну ждемс)) :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 котра за собою тягне іншу, безцінну для автомобіліста ото дуж правильно сказав!!! :good: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 ото зашифровали, тепер прийдёться в контакт лезть (интерестно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2009 А відколице в 17-ть видають права ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах