Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Дякою за підтримку моральну і фізичну Markі Masterio затошо прийшов поговорили :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Fani а табличку ше тре??!? кстаті номер там прийддеться добряче різати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Dovhuy Тре аякже ! ти зато непереживай вріжим ! Марк ио як вирішив ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Я так поняв шо з Марком нічого небуде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Я рішив відіспатись завтра,а потім поїду на днюху брата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 ya vam lvivyznam pomoshy flydutu bo v nas v tems tishina)))) :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Давай, якщо нуд бере Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 VETERAN nyd bere napastoy!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Так і будемо бігати по нету? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 poka da zavtra bydem vudvigatso v rayon sela yam praznuk )!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Всім хелло! сьогодні машинку драяв весь день, воском начистив і все таке. Та під водійським ковриком якась хрень натекла - скоріше всього тормозуха, в бачках рівень вроді в нормі, чо за херня може бути??? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 перевір краник пічки,може Тосол потік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Mark Де тосолу взятися під водійським ковриком? CheZZ Проведи пальцем по сальнику тормозного циліндра, там де шток педалі входить. Буш бачив, сухо там чи мокро... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Antop в мене раз той краник потік, так 5 чи 6 літрів тосолу залило водійське місце і місце пасажира.Коврики як лодки плавали. Хоча може ще бути що уплотнітєлі на вікнах пропускають воду,а в дверях,внизу, вирізів на спуск води немає,і воно заливає в салон(теж по власному досвіду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Хоча може ще бути що уплотнітєлі на вікнах пропускають воду,а в дверях,внизу, вирізів на спуск води немає,і воно заливає в салон(теж по власному досвіду) і в мене таке було Проведи пальцем по сальнику тормозного циліндра, там де шток педалі входить. Буш бачив, сухо там чи мокро... гляну сьогодні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Народ! всіх ласково просимо сюди: Посилання бо я так поняв поки мало з наших це бачили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 slim_painter і ти прав на всі 100%, треба забабахати щось МЕГОООО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Mark всьо відписуєм в темі і обов"язково голосуєм, всі "+" і "-" і ше свої плани Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 slim_painter тему, уже поздновато поднял. Уже деньги копить нуно. Предлагаю по 10 гр. каждый месяц на праздник откладывать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Предлагаю по 10 гр. каждый месяц на праздник откладывать.. підтримую! і взагалі пропоную ПЕРЕРОЗГЛЯНУТИ питання каси на зборах всім! конкретно я пропоную: 1.збирати по 10 грн, борги, так як і було по 15! 2.зробити тему і там шоб було описано хто і скільки здав. 3.до 19 квітня не витрачити нінашо грошей. 4.вчасно всім здавати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Я винен Ведмедю 40 грн за 2 місяці,ніяк віддати не можу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Mark тогда 30 (2*15) я гривень 60 торчу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 я вже мовчу хто взагалі нічо не здав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Пора вже боржників ставити на лічильник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 VETERAN тогда народ разбежится.. А у Вас долгов нет случайно?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах