Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 vaz_-_2105 Планирую, но уже на мели, бак пустой, а ехать на стрелку почти 20 км в одну сторону (маршруткой впадло). Если дадут пособие, то буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Аго...ов куди ти подівсяяя...? Кто ему звонил? Что с ним? писав йому смски - сказав коротко і ясно: "Я був не у Львові. Нету немаю" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Bratik Дада я тебе розумію. Вроді хожу на роботу кожен день, а толку ніх.ра нема. Поки міг брав в баті бензину, ну але в нього тоже не бездонна бочка . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 vaz_-_2105 а мне+ семью содержать Добавлено спустя 1 минуту 38 секунд: CheZZ понятненько, а то уже народ волнуется за него Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 almaz ми з Фантіком тебе поб"ємо!!!! Добавлено спустя 6 минут 54 секунды: Bratik я ще тебе не виділа, так що приїжджай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 понятненько, а то уже народ волнуется за него тіки Він за народ щось не дуже Добавлено спустя 2 минуты 14 секунд: ми з Фантіком тебе поб"ємо!!!! нашо??? насилием нічого хорошого не добєшся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Я ці 2 дні такий вбитий хожу що даже бажання за руль сідати немає,за рульом ще с Неділі не був блін. Завтра поїду поганяю на Північну :twisted: P.S Хтось знімав мій калічний слалом? Хотілось би подивитись, как не как але вперше так їздив :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 нашо??? насилием нічого хорошого не добєшся ну тре ж мені когось побити :oops: :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 я рішив коли я отримаю права а то має бути десь в кінці листопада, то тоді за одне і за друге відсвяткуєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Всім здарова Як житуха, що у вас новенького? Сорі що не був у четвер, в цей виправлюсь Добавлено спустя 3 минуты 17 секунд: slim_painter Салют! Хотів спитати,ти ще маєш наклейку ту що більша я хотів би собі хапнути( помоєму 12грн.)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 Андрій так! ще є одна! в четвер візьму зі собою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 Андрій тік вона не 12 грн, ще мені відсотки тре платити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 тік вона не 12 грн, ще мені відсотки тре платити За що, цікаво, за красіві глазки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 CheZZ А чому б і ні) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 тааааа, очки в мене гарненькі, зелененькі, так що тре платити за них :oops: :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 Кароче в нас в клубі появився ВИШИБАЛА .Як далі жити не знаю грошей і так нема а тут it q за всьо тре платити. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 так скоро і пішки почнем ходити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 200 сторінок до Нового року нам реально нафлудити, щоб був привід відмітити це?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 Mark SLIP тогда точно офигеет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 :shock: :shock: :shock: невже ви мене так боїтеся??? Добавлено спустя 40 секунд: Mark та канєха, що реально, я ж тут є Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 AngEvil Ми не боїмось!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Ми поважаєм, через те що боїмось........... "я прікалуюсь." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Признавайтесь, хто сьогодні буде а хто ні??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Я буду 100%,вот тільки можу чуток запізнитись, якщо на Сихові будуть пробки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 я -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 almaz а ти і так практично не ходиш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах