almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 сагласний, кароч харе флудити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 almaz С днюхой!!!!!!! А может встречи проводить у Ксюхи под окнами????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 Bratik дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 От нечего делать решил проверить как сильно известны яндексу наши ники. Вот такой результат: Bratik Нашлось 44 тыс. страниц almaz Нашлось 850 тыс. страниц AngEvil Нашлось 4824 страницы andy_sniper Нашлось 379 страниц Mark Нашлось 211 млн страниц slim_painter Нашлось 822 страницы Saba2106 Нашлось 530 страниц vaz_-_2105 Нашлось 2 млн страниц CheZZ Нашлось 96 тыс. страниц Masterio Нашлось 2820 страниц Fani Нашёлся 1 млн страниц VETERAN Нашлось 20 млн страниц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 у мене найрідкісніший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 Да народ шкода шо я не попав.Я обіцяю як поміняю роботу то буду всюди їздити. :D .... AngEvil Ти мені казала шоб я був а сама не приїхала.....І шо би я там сам робив????????????????( Слім не сприйми то як камінь в свій город) :wink: . Марк ти в нас МЕГА зВЕЗДА :D :D :D .Даш мені аффтограф. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Masterio "Мега Звезда", жаль ти не був с тими колесами, якими обіцяв поділитись. Я на своїх там намучився ппц, добре послухався потім Сліма і накачав під 3 АТМ їх) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Masterio я не винна :cry: :cry: :cry: :cry: то всьо мама :cry: :cry: :cry: :cry: Добавлено спустя 58 секунд: Ой, almaz, сорі, провтикала З Дєнчіком тебе малий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 AngEvil та не такий я вже малий :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 almaz Малий малий!!!!!!!!!!От коли приїдеш на окружну покажеш нам свої права і на стіл поставиш за права тоді ми переглянемо свою думку :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Masterio ну тий жук :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 almaz Не жук то ти ! Давно тебе небачили а тут повод такій :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 almaz Малий малий!!!!!!!!!!От коли приїдеш на окружну покажеш нам свої права і на стіл поставиш за права тоді ми переглянемо свою думку :D :D :D та нє, так не зовсім канає, бо він може збоку з татом чи з мамою приїхати, права ж то вроді видали вже йому. най приїде САМ на свому авто! от тоді ріспект і більше "малий" не буде :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 almaz а так ще малявка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 люди шо ви чипились almazа я во чекаю четверга, жиби пива випити! :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 vedmid!!! Аго...ов куди ти подівсяяя...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 vedmid!!!Аго...ов куди ти подівсяяя...? судя по дате, то в спячке.. Хотя и вправду давно он голоса не подавал. Кто ему звонил? Что с ним? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 доречі мене в четвер знов не буде я знов празную днюху бо однин день невлізло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 доречі мене в четвер знов не буде я знов празную днюху бо однин день невлізло празднуешь с нами или как???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 almaz Не респект , буде зле ! :sla: :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Прівет народ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 vaz_-_2105 Здоровеньки булы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Доречі вибачай almaz, я по ходу тебе ще не бачив поскільки я новий. Вітаю тебе з запізненням, шоб колеса крутились і ментп не ворушились. З днем народження. Добавлено спустя 44 секунды: Bratik Тебе я напевно тоже ше не бачив???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 vaz_-_2105 по ходу видел. в позапрошлый четверг. В прошлый раз меня не было... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Bratik А точно точно згадав. В цей четвер будеш??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах