VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 А у Вас долгов нет случайно?? Треба у Ведмедя спитати - лічильник знає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 А Ведмедю що, нет відключили? Чого то він не пише? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Напевно заліг у сплячку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Ну тут дуже спорне питання Я особисто вважаю що наша каса не працює як слід, З огляду на те, що не кожен зможе бути присутнім на всіх клубних заходав, необхідно скидуватись конкретно під щось, тобто наприклад д.н. копійки - учасники скидуються там по 100 грн. Бо так хтось буде скидатись до того і йому не виканає бути на святкуванні - він лишається в прольоті. Тому пропоную клубну касу як таку звернути. Друге питання - що за херня банити тих кого нема чи з якихось причин не можуть приходити регулярно на зустрічі та інші заходи?! Внас народу і так не багато, так Ми ще все робим щоб його було ше менше.... Особисті симпатії лишаєм при собі. Жартувати - будласка, сам собі з таких людей гнав, але не банити!!!! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 :shock: :shock: :shock: А кого забанили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 CheZZ по другому питанню +1 і перше питання треба переговорити на зустрічі :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 а кого вже банили? :shock: скільки я ще "приколів" ваших не наю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 скільки я ще "приколів" ваших не наю Та ми самі їх всіх ще поки не знаєм :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 хух, знач не я одна така темна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 CheZZ По первому и второму вопросу +100. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Про які бани ви говорите ? :o Сздачя зрошей в касу діло добровільне і нікого непримушують я сам вже неодин місяць нездаю і цьому є інша причина , декоу вже розповідав :twisted: і під пианням чи буду здавати а як буду то тільки на прапор або інші нужди . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Fani Не нервничай так :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 CheZZ а про який ти бан говориш? і ше раз стосовно каси! Fani я знаю ту причину! я так само теж тебе підтримую! і саме тому кажу не ліквідувати касу, а просто реформувати! от і кажу зробити тут тему і де буде повністю написаний прихід і витрати! ну але дивіться вже самі як хочете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Здоров народ. А коли іменно збори? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Сьогодні десь в районі 18.00 бачив таку аварію, на Стрийській біля повороту на сахарова, просто п...ц. Посередині вулиці стояла 5-а Беха, точніше гармошка яка осталась с неї, таке враження що мотор ввігнало в багажник. Я так поняв що вона йшла на обгон через 2-і сплошних,а на зустріч джип Вольво чи тоже Беха,не розгледів точно.Джипу добряче дісталось,а 5-орці піпа,врятлі хтось живий остався після такого..Я проїхав чуток дальше аж закурив :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Тут хоть хтось може мені написати, чи то тільки для старших клубніків ??? :cccc2: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 vaz_-_2105 ти про які збори? ті, що ми в четвер ходимо на пиво? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Ну в загалі то говорили про ювілей. Я просто хотів знати хоть якісь плюс мінус деталі, дату, по скільки треба зібрати не це все і т. д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 приходь в четвер, тобі все пояснять нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 AngEvil Дякою. хоть хтось пояснив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 vaz_-_2105 зустрічі кожного четверга на 19,00 на окружній і то вже навіть не обговорюється, це стандарт! стосовно річниці, я ж написав шо для того є відповідна тема, там всьо написано!!! а про якісь позачергові зустрічі, з"їзди, покатушки, подорожі, пишеться тут, такшо просто читай, якщо ніхто нічо не писав, значить і нічо не буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
віталік 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 всім привіт як ваші копійки :D Добавлено спустя 3 минуты 18 секунд: а чому ніхто непише Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 віталік і тобі привіт! наші машинки прекрасно! а тут пишем тіки то шо тре. і то забагато пишем)))) всьо тре обговорювати вживу на зустрічах,такшо приїїжай! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
віталік 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 аааааааааало Добавлено спустя 2 минуты 38 секунд: яб зрадістю але незню нічого і де можна зустрітись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 віталік тре на лих лагідно казати, копієчки O:) Добавлено спустя 6 минут 21 секунду: Зустрічі ВАЗоводів відбуваються кожного четверга, на вулиці Окружній 57а біля магазину "Пан спортсмен" о 19:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах