віталік 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 ДОБРЕ Я БУДУ В ЧЕТВЕР НА СВОЇЙ КОПІЄЧЦІ ПРВДА В МЕНЕ 11 ТО НІЧОГО :puppy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Нічо , страшного ! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 тут vazik просив передати шо продає свої колонки: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V A N O 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Здарова народ недавно зарееструвався маю жигуль копійку введіть в курс діла :twisted: :twisted: :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 V A N O Зустрічі ВАЗоводів відбуваються кожного четверга, на вулиці Окружній 57а біля магазину "Пан спортсмен" о 19:00 Приходь або приїжай покажем і роскажем ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Fani я то написала трьома повідомленнями вище Новенькі, якщо хочете щось дізнатися, пролистайте трохи форум (я не кажу від самого початку)...просто кожен раз повторювати де і коли відбуваються зустрічі - дістає! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 а про який ти бан говориш? На рахунок "банити" читаєм пару сторінок назад!!! от і кажу зробити тут тему і де буде повністю написаний прихід і витрати! ну але дивіться вже самі як хочете. можна спробувати, але повинні бути рівні умови для всіх. Спершу це питання обсудим на зустрічі за "круглим столом", майже круглим Треба придумати якусь темку дла новеньких, щоб раз розписати де шо і коли і троха про нас, а тут тіки ссилку кидати, а там вже хай думають подобається їм таке чи ні Добавлено спустя 3 минуты 34 секунды: Mark Для аварій є своя вітка Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 V A N O підвалюй в четверг,познайомишся з нашими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 ВІТАЮ З ДНЕМ СТУДЕНТА ага, верняк! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 ДОРОГІ ОДНОКЛУБНИКИ ВІТАЮ З ДНЕМ СТУДЕНТА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V A N O 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Вітаю усіх з днем студента:stp: постараюсь бути в цей четвер питання: якщо погана погода,відбувається зустріч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 V A N O ЗУСТРІЧІ НЕ ЗАЛЕЖАТЬ НІ ВІД ЧОГО (крім нас) Сьогодні зустрів Ведмедя - ходив собі по базару на Зеленій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 запчастинки до маленької купляв святкуйте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 О-о-о-о... Явління Ведмедя народу.... :D Де пропадав стільки часу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 віталік V A N O Привет вам!! Ждём на встрече. Ну и всех студентов с праздником! Хочу быть студентом. Добавлено спустя 7 минут 49 секунд: Хотел спросить новеньких. Кто привёл вас в клуб. (листать соответствующу ветку в падло, а вдруг мой Bratik под номером и www помог, мелочь, но приятно... ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 народ! мене на вихідних пограбували - сперли магнітолу тому прохання - якщо хтось щось має недороге або може дати покористуватись проки я собі не куплю :o вчора перебрав всі замки - тепер машинка закривається наглухо vazik для тебе буде роботка по тонуванню десь на кінець місяця Fani - потрібна допомога по заміні вентилятора пічки купив собі вчора девайс для обігріву шкла УКРАЇНСЬКОГО виробництва поставлю, випробую - розкажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 жах, і для чого машини грабувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 AngEvil криза, але за теке :x :sla: :cccc13: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 vedmid співчуваю хочу на пиво! але не знаю чи вийде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Хочу привітати всіх хто був, є і буде студентами, Вибачте за запізнення, в мене вчора нет глючив. Добавлено спустя 1 минуту 13 секунд: Мої співчуття ведмедю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 я вентилятор пічки поміняв сам! з першого разу так що якщо потрібна допомога в цьому - поможу завтра поставлю обігрів заднього шкла а потім ще один маленький прікол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Ще одну кіловатну лампу підсвітки салона? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 vedmid А что за обогрев, отдельно от стекла продается? Я думал надо всё стекло менять если что... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 SLIP Це тіпа наклейки, наліпаєш на скло, підводиш живлення і все.Тільки я чув вони хреновіші ніж ті що продаються разом зі склом. Воно може відліпатись коли сильна вологість і скло мокре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 а от і нє ти знайди ту наклейку це тіпа обігрівача з вентилятором - спіраль і вентилятор всередині попробую і обов"язково відпишусь кріпиться на шкло двома присосками, 12в, 2 перемикача: на зиму я поставлю щоб було з підігрівом, а на літо, на сиру погодку, просто буде обдувати шкло, щоб підж час дощу не потіло думаю, буде трохи ефективніше, чим лєнта - не треба потім з ремкомплєктами возитись кароч: як поставлю - опишу і сфоткаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах