Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Осінюю сесію здав, тепер до Лютого вільний, можна і пофлудити)) Fani Я завжди за в Брюхи) Вот тільки хз чи ганяти буду, обкатка нового редуктора поки, боюсь сильно газувати. Хотя якщо партія скаже нада , то зробим :D Bratik Фігня я думаю то все. Скоріш за все знов народ чесний дурять) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Mark та яка там обкатка, не сміши)))) головне не роби бьорнаутів і всьо буде пучком :wink: в Брюхи їду! але чи пасижором чи поганяти, то вже хз, варіантом просто приїхати машиною і не поганяти відпадає зразу, бо невтримаюсь :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Я бы непротив в брюхи, но на субботу хочу машину разобрать, могу за день не успеть. (помпа, прокладки на поддони и крышку клапанов) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Брюхи? Сніжок? Мінусова температура??? Хммм :o COOL!!!!!! Думаю що получиться поїхати!!!!!! Це треба детальніше буде обсудити в четвер! slim_painter забий там столик на четвер, а то прийдеться знов їхати в МЕТРО!!!! Mark який редуктор ставив? Скільки за нього дав і де брав? Новий чи Б/У??? Не гудить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 vazik_lv Мені редуктор Таракан підігнав 700 грн,с 2106 ( б.у но в норм стані). Спочатку чуток звук давав, але після того як його поправили заебца. Накрилось в мене ціла куча всього, в загальному за все дав 1200 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 vazik_lvале після того як його поправили заебца. И чего он там поправил??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Bratik Витянув і ще раз поставив,ще довго міряв якись зазор) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Mark там по ходу зазор только в планетарке мерят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 Ще зазор в диференціалі - підбирається товщиною регулювальних шайб шестерні півосі. О! Як я дав? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2009 slim_painterзабий там столик на четвер, а то прийдеться знов їхати в МЕТРО!!!! я казав то вже давно, забивати нічо не буду! 1)минулого четверга там було святкування дня народження і ясна річ шо з них користі більше ніж з нас 2)саме головне!ми вже рівно пів року, а може і більше вже, зустрічаємся в четвер, і за стільки разів наші столики були зайняті два рази всього такшо можна і кудась інше з"їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2009 Хелло всім!!!! Блудна сестричка вазіків повернулася в сім"ю Ідея з ДВД супер! Думаю найкраще взяти ВВК, він всі формати читає Ще одне, там з волонтерством є певні нюанси, а то фінансові махінації роблять в дитячих будинках. Мама казала, що точно розізнає що і як потрібно робити. Треба обов"язково буде чек на той ДВД.... Добавлено спустя 1 минуту 9 секунд: ще одне! хто завтра буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2009 Я постараюсь быть, но не гарантирую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2009 ще одне! хто завтра буде? А на кого розраховуєш? slim_painter мусить бути і я обіцяв, що буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2009 я як завше, та і куда Ксю без мене піде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2009 нє, ну та на пари без тебе ходжу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2009 постараюсь бути, але не обіцяю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2009 сижу тут і думаю: Бути чи не бути? БУДУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2009 Сегодня вечером видел пьяного(готового) ДПСника за рулём, позвонил на 102(с мобильника, деньги не сняло), там мягко послали, тогда написал одному с кондидатов. Результата, может и не быть, только обидно. Да и боязно. Где ПРАВДА?????? Добавлено спустя 1 минуту 11 секунд: На четверг, по 50, а там решим... Добавлено спустя 22 минуты 7 секунд: кстате, где все???? Может война, а я не вкурсе??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 грудня 2009 Bratik Була б війна ти б точно першим дізнався ,хотя....знаючи Абрикос і що там твориться...може б і останнім :D Имхо, "ДАЙци" що пьяні що тверезі всі уроди. І від нашої влади ти фіг чого добьєшся. Вот приклад що розумна людина може сказати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2009 Ну шо , хто на недільку на покатушки готовий ? :twisted: де зустрічяємось і т.д. Завтра весь день на роботі тому відпишусь вечором або звоніть ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2009 Mark Я это по ящику видел, только обидно, что меня за прошлогодний перегар сношают, а им всё можно. А не получеться там, другим напишу, уже ДОСТАЛИ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 Ну вот і сніг :twisted: :twisted: :twisted: Думаю всі все зрозуміли) Осталось вирішити де збираємось і на яку. :cccc13: :cccc13: Дайош народу слалом! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 де і коли зустрічаємось? хто їде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 Bratik і саме обідне шо нічо не доб"єшся реально, хто їде? я так поняв шо Fani, Mark, vedmid, я тож прийду, до когось впаду. давайте ше народ зголошуйтесь! пропоную 12,00 Окружна ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах