Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

ЗАВТРА СИЖУ С ДЕТЬМИ, МОЯ НА БАЗАР.

Добавлено спустя 1 минуту 29 секунд:

Чего с миколаем??? Или вам только погонять???

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

короче вчора я з Ксю і своєю групою, ходили на кульпарків в дитяче відділення. там є 25 діток віком від 4 до 18 років з різними хворобами і відхиленнями. ну ми мали певну суму, купили для кожної дитинии розмальовку і фломастери-олівці, для всіх пару ігор типу пазли ну і ше солодке звісно :) спочатку не знали як до них підійти але почали разом розмальовувати їх розмальовки і вони тішились, потім почали бавитись по різному, разом пазли складати і показуху бавитись, заголом це все було настільки весело і класно шо навіть словами не передасиш :)

але хочу сказати шо наприклад в них ДВД і навіть два відіка і мультики є. тому думаю тре нам щось інше придумати і ше б подзвонити, мож на пряму запитати.

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Буде мій кореш на мазді+зі мною ще пару людей.

Народ ауууу, Вазік, Саба, Мастеріо, Алмаз ви де??

Ми ж не будем ганяти с Фані на 2-ох машинах йома йо

Поділитися повідомленням

А я можу і на двох :twisted: , я нестидаюсь . А хто казав шо небуде снігу :frfr:

Поділитися повідомленням

Вазік, Саба, Мастеріо, Алмаз ви де??

ше мене забув :p

Я 50 на 50 - ведуться переговори

Поділитися повідомленням

я завтра постараюся приїхати.а буде шось цікаве чи просто так. Народ давайте подумаєм про новийрік.і з миколаєм вибачайте але цього разу я неможу, на мене знов криза напала.

Чез якшо шось то я дотебе в пасажири,але постараюсь приїхат на свому монстру може вам покажу вищий клас. :D :D

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Я короче підтягуюсь завтра на 12

Поділитися повідомленням

шикарно покатались , відвів душо по повній :multi: , шкода шо slim_painter поломався але я думаю на колесі катання троха ком пенсувало то діло . Було класно хочу щееееееее! :twisted:

Поділитися повідомленням

В мене не вийшло приїхати!

В мене вентилятор пічки десь коротить, попрацює 20-30 сек. і перегорає запобіжник, думав що це знов в блоці запобіжників, але ні, пускав напряму дріт і запобіжник таке саме! Висновок: що десь в самому вентиляторі, думаю резистор тут не причому, тому що і на швидкому режимі те саме!

Народ порадьте щось, а то зима тільки починається, та і гріє вона в мене добре, а вентилятор вимахується!

Може хтось поможе зробити, або порадити?????? :(

Поділитися повідомленням

vazik_lv

при движении потока воздуха хватит для обогрева салона (минус когда стоишь на месте)

Или сними мотор, проверь втулки, может он туго ходит

Поділитися повідомленням

Ребята, большие сообщения с явным флудом (мягко говоря) я буду удалять без предупреждения - пеняйте на себя - либо соблюдайте культуру общения либо не удивляйтесь потом что исчезают не несущие смысловой нагрузки сообщения которые при этом ещё и противоречат правилам. Вы ж не на базаре всё-таки...

Поділитися повідомленням

Bratik

та впринципі заслонок хватає, в машині аж "Ташкент", але після 15-20 хв їзди! В от спочатку шоб швидше салон нагрівся, скло розморозити, як зранку сідаю, то треба шоб моторчик дув!

Або як минулого року їхав, то при хорошому морозі без включеної печки скло замерзало і налипав сніг!!!!

Так шо робити?

Поділитися повідомленням

Що робити - знімай пічку, масти мотор смальцем і шукай КЗ.

Добавлено спустя 57 секунд:

І молися, щоб ротор не згорів :D

Поділитися повідомленням

я брав вентилятор пічки за 35 чи то за 65 грн(б.у.)

в мене інший трабл: поки на машині 20хв не поїжджу - моторчик не крутиться, от сьогодні: з хати доїхав аж до сільпо на рясному аж тоді він запахав

ось така в мене проблемка

Поділитися повідомленням

Всім прівєт!!! Як у вас житуха, що нового, доречі може маєте відео з Брюхович в цю неділю? :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз