slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 не знаю шо там з відео, але фотки я вже закинув сюди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Може на цю неділю в Черляни махнем ? там мона на повну катушку душу відвестиі наврядчи хтось заважати буде . Хто шо нато скаже один мінус це гроші на бензин трохі далеко , але можна з пасажирами ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 хм ідея непогана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Если кинут завтра на карточку копеечку, то можно поехать... (если в субботу не напьюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Пришла денюшка, теперь главное не напиться в субботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-KIM- 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 Извините что пишу здесь. Знакомые собрались провести НГ во Львове, а что? где? куда? и почем не выяснили((( подскажите пару гостиниц где можно снять двуместный номер примерно за 200 грн\сутки, или может еще какие-то варианты... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 -KIM- на новий рік це дуже проблемно, бо таких як ти бажаючих море! можу хіба скинути хороший сайт, але це львівська обл, карпати і т.д. думаю новий рік в горах краще! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 -KIM- Посилання Це класний довідник,подивись і вибери сам який більш довподоби.Також там є телефони,передзвони і дізнаєшся ціну. Особисто я б напевно вибрав цей Посилання , вроді класно, ну далеко від Центра за то в лісі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 а по темі про неділю слабо????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 особисто я пас по всім відомим причинам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 кто сегодня будет?? А то не охота в такую пагоду зря переть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 йа буду і безалкогольне піво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 -KIM- Тут посмотри Посилання Fani А больше не кого??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 та вроді ще пару чоловік збирались , небаїсь приїжай , тіки обернжно ! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Я пасс в таку погоду валити,яким би я звихнутим не був) Хіба пішкодралом може прийду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Дякою всім що прийшли і багато питань обговорили і вирішили , особливо за Миколая . Лан я розумію машину нехочете мордувати і інше але пішки пройтись або маршруткою проїхатись корона невпаде , в загальному НЕЗАЧОТ :no: Bratik чомусь зміх приїхати хочя йому саме дальше було такшо думайте ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Поддерживаю Fani, мне порядка 20 км. в одну сторону ехать, думал решим на субботу. Эх вы, дрифтеры летние... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Сорі але я був на роботі. Поміняю роботу буду регулярно ходити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 так чего на миколая ????????????????????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Вибачайте народ, я міняв підшипники в генераторі, плюс в мене навернувся моторчик дворніків. Поки поїхав на шрот купив, поки вернувся, аоки зробив то вже була 20 30. Обіцяю виправитись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 с вами всё понятно. завтра не чего не будет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 короче дальше розмов про миколая, нічо не дойшло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 slim_painter и я про то, вчера на встрече только двое было, остальные на мороз упали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 я мав прийти, навіть зібрався, ну але так сталось... погода мені пофік, інші проблеми.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 Народ всіх зі святом!!!!!!!!! Лягайте спати і до вас прийде Миколай :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах