vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2010 І так, чергове соціологічне опитування: ХТО БУДУ ЗАВТРА НА ОКРУЖНІЙ?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня 2010 Я завтра їду в Харків. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 VETERAN, Ну не викручуйтесь !!!! В Харкові наша філія теж є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Я і домовився про зустріч з Gmek i sash. Але завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Став я на пару годин на ремонт!!! Пришлось міняти головний циліндрик і 4 аміки!!! ХЗ тепер як з тими майками!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 Я сьогодні не зможу бути, в мене треніровка на 6, з залу виїду не раніше 11 вечора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 так хто хоче нову футболку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 almaz, Ну, я хочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2010 almaz, я б хотів футболку ВАН БУРЕНА! давай забираю!)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 Хто в неділю пхне на слалом ? Я планую машиною їхати , можу взяти пару пасажирів але тре по пятьорці на масло скінутися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 Якщо машина буде находу то може буду на Слаломі, я думав поучаствувати кстатіХотя може свалю на рибалку якщо сонце буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2010 Fani, я підіїду на сламом теж, але напевно пізніше, тому лиши місце по дорозі назад додому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 тут просят помоч наши одноклубники Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Я хіба пасажиром поїду, або якщо назбирається народ, щоб скинулись на бєнзу, а то в кишені криза! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 В мене сьня вмерло щеплення , такшо поїду пасажиром . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 гГИ!)))) тепер і я нарешті створив на форумі свій гараж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 То що там завтра? скільки бажаючих і скільки авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 CheZZ, я завтра пасс, бак и карман пустой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Машина на ходу, сьогодні ганяв по тихих вуличках, зачьот просто, хоча ручніку піпа, ніфіга не затягує, бак заповнений, але я завтра с друзями на рибалку вирішив поїхати, а то така нагода хз чи випаде, такщо файно вам відпочити,зробіть фотозвіт, щоб втикнути було на що) P.S Слім, я завтра десь в 10.30 буду біля тебе проїжати, вийде наклейки передати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Давайте відпишіться хто буде на машині за бензу думаю домовимося , зустрічяємся як завжди на окружній десь пів 12-тлї ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Ми будем робити/замовляти наклейки от такі Посилання чи ні? Я думаю треба створити тему на форумі ЛТК, про пробіг і підписати туда Зубиловодів, Калинаклуб і всіх інших Вазоводів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 Saba2106,лічно вони мені не нра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 almaz, Хто їде на слалом відпишіться !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 я їду, але є одне но... я хочу на ровері поїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2010 Fani,я пас в мене родинне свято (блін а так хочу поїхати ппц) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах