slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Facktor, тут тре дивитись конкртно по якомусь вузу. найкраще шоб я радив це google і ось наприклад цей сайт Посилання, а потім вже як оприділишся, там і сайт і телефон найти можна, тоді вже буде вся детальна інфа Народ! кому потрібно наклейки? пиииииииишіііііть)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 мені треба vedmid доречі, хто на тижні поможе обновити наклейки? slim_painter,я в понеділок зв"яжусь з тобою щодо плакатів - ще є? є десь на форумі, як має виглядати нова наклейка - не знаю що відклеювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 slim_painter, мені треба, знаєш яку)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Ну я зранку казав, мені ту нову+ 1 фразу( точіний зміст скажу коли скажеш, ато ще точно не вірішив) P.S Masterio как всегда жжот))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Facktor, ЛНУ ім. Івана Франка, Інститут після дипломної освіти, я б радив туди іти. вчитись 3 чи 4 роки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Mark, Коли саме????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 А ти вже забув вчерашній день? Ото було весело, Andy i Slim втікали як могли))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 наклейки є!!! VETERAN, тримайтесь, і чекаєм вас в нашому клані В мене знаки колони лишились, тому мені побарабану чи ми з ними чи без. slim_painter," Експресс" і "Новий" зацікавився нами, ще пробую ТРК пробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Mark, Я вчора так траванувся шо то просто піпець(((( Хижо було аж до вечора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Кстаті товариші, зі святом епт вас, урааа!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 да да доречі вчора вичитав, що 15 квітня (правда не помню точно рік, здається 76) - завод АВТОВАЗ випустив мільйонну "копійку" значить квітень для наших машинок - знаковий місяць Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Мільйонний автомобіль на скільки я пам"ятаю - в кінці 1973 (2101 і 2103) А от мільйонна копійка цілком реально в квітні 1974 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Все - мене вже вигнали з лікарні - здоровий. Якщо трохи фізично оклімаюсь - підтягнусь. Але машину не підготував - поплентаюсь десь за колоною, щоб не позорити. А в лісі - не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 VETERAN, супер! якщо зможите в суботу, ми вас чекаєм! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 VETERAN, тут Алмаз мені казав що в пятницю буде мити машину с Вазіком, ну і скоріш за все я буду с ними, бо часу на тижні нема ващє, може підтягуйтесь, за компанію помиєм вашу, м ? ПіСі вітаю з виздоровленням) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 да било дєло тіли пилосос візьміть хтось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 В мене є якись старий пилосос, я візьму. almaz,а де воду то взяти у тебе там?) Тільки не кажи що с тої бочки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 перед гаражами є маленьке озерце Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Та помити - не проблема - заїду на мийку. Але вона в мене покоцана і поржавлена із зими. Пороги не стиг поміняти. Та і не мусять всі шнурком їхати. Хоч і цікавіше, для масовості. А в четвер збігаємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 VETERAN, думаю так , може ше які моменти вирішимо ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Добре. Спробую підтягнутись - давно не бачились. Є тема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 я мабуть з вами мити машинку в п"ятницю можу і порохотяг взяти в четвер домовимось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 В четвер точно домовимось!!! Головне щоб в суботу погода була! VETERAN, в мене теж пороги не гу-гу, але маю ше пів балона чорної матової фарби, задую на пробіг, щоб з вигляду нормальні були! Народ, полірувати хтосьбуде машини чи тільки мити? ТЕМПО-рулить!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 хіба поділишся, в четвер рішим, якщо буде дощ - сильно не на поліруєшся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах