Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Став я на пару годин на ремонт!!! Пришлось міняти головний циліндрик і 4 аміки!!! ХЗ тепер як з тими майками!!!:bh:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Гість Mark

Я сьогодні не зможу бути, в мене треніровка на 6, з залу виїду не раніше 11 вечора

Поділитися повідомленням

Хто в неділю пхне на слалом ? Я планую машиною їхати , можу взяти пару пасажирів але тре по пятьорці на масло скінутися :multi:

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Якщо машина буде находу то може буду на Слаломі, я думав поучаствувати кстаті:bw:Хотя може свалю на рибалку якщо сонце буде)

Поділитися повідомленням

Fani, я підіїду на сламом теж, але напевно пізніше, тому лиши місце по дорозі назад додому;)

Поділитися повідомленням

Я хіба пасажиром поїду, або якщо назбирається народ, щоб скинулись на бєнзу, а то в кишені криза:multi:!

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Машина на ходу, сьогодні ганяв по тихих вуличках, зачьот просто, хоча ручніку піпа, ніфіга не затягує, бак заповнений, але я завтра с друзями на рибалку вирішив поїхати, а то така нагода хз чи випаде, такщо файно вам відпочити,зробіть фотозвіт, щоб втикнути було на що)

P.S Слім, я завтра десь в 10.30 буду біля тебе проїжати, вийде наклейки передати?

Поділитися повідомленням

Давайте відпишіться хто буде на машині за бензу думаю домовимося , зустрічяємся як завжди на окружній десь пів 12-тлї !

Поділитися повідомленням

Ми будем робити/замовляти наклейки от такі Посилання чи ні?

Я думаю треба створити тему на форумі ЛТК, про пробіг і підписати туда Зубиловодів, Калинаклуб і всіх інших Вазоводів.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз