Гість Mark Скарга Опубліковано: 1 квітня 2010 Зубили странний клуб , машин купа а людей мало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2010 О, весна прийшла - Ведмідь з"явився ... Де пропадав? вдома ремонт був - не було можливості їздити, вчора десь до 22:30 мотор робив, бо треба на провідну неділю в село їхати - 270км, добре що заїхав до майстрів на наступний тиждень постараюсь бути доречі, по скільки в касу і відколи рахувати? з Н.Р.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2010 В С І М веселих свят!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 квітня 2010 Народ, хтось вкурсах що таке Дозор? То часом не таке як Квест-гра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
faint 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2010 Привіт)Скажіть а де ви взагалі збираетесь?Я також власник Ваза 21011 і хотів би приєднатись до вашої команди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2010 Привіт)Скажіть а де ви взагалі збираетесь?Я також власник Ваза 21011 і хотів би приєднатись до вашої команди? По четвергам на вулиці Окружній на 19.00, а ше всякі суботники, драги, слаломи ітд ітп Приєднуйся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
faint 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2010 Дякую за інфу,обов'язково під'їду як тільки заберу машину з фарбування... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2010 CheZZ, Дякою тобі також . Появись якось на звязку в асці чи ше якось ! faint, Давай будем чекати на зустрічі можеш і без машини прийти ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2010 Fani Акей, постараюсь бути, сьогодні вечерком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2010 Радість з неба ся являє, Паска красна день вітає, Радуйтеся щиро нині – Бог дав радість всій родині, Бог дав радість нам з небес, Христос воскрес! Христос воскрес хто сьогодні їде на драг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2010 almaz, Та сьоня тре сливки заливати Христос Воскрес! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2010 Всім прівєт! Vazik вже у Львові ! Що в нас новвого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 Ніц нового, активно готуємся до 24 квітня тепер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 Є пропозиція купити пачку паперу за 100грн і роздрукувати запрошення на наш пробіг , роздавати запрошення на світлофорах і нших людних місцях де водятися класичні вази . Прохання відізватися тих зто здає гроші чи робим ми запрошення ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 якшо ідея проканає, то я дам філки, мені не шкода... і роздавати тож буду.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 можна в мене є наклейкі якшо памятаєте хто був на суботніку в мене в гаражі я сліму наклеїв білі наклейкі на фари вони мені нах не тре а їх є багацько такшо можу дати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 Fani я за! і теж роздавати можу Мені треба такі штукі: - зеркало хром копійочне - руль класичний копійочний - передні пружини - решітку на передок Міняю на пиво або куплю Хто шо має - пишіть в лічку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 CheZZ, на ЛТК була тема, чувак продавав решітку в класному стані за 50грн всього Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 CheZZ, на ЛТК була тема, чувак продавав решітку в класному стані за 50грн всього Дякс, зара гляну! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 CheZZ, у меня зеркало есть, могу подогнать Раздовать не смогу, а напечатать дома на принтере смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 сам зголошуюсь бути оператором, але мусите дати мены якусь нормальну камеру, бо та шо у мене тримаэ 1.5 год. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
faint 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 Підскажіть де у Львові є шрот по Жигулях? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 В Солонке есть. Сейчас на больничном, но в пятницу могу уточнить если надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
faint 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 Очень надо,мне нужно купить 7 стекла,подьёмники и бампера,а там говорят что дешевле... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2010 faint, Тогда уточню и в пятницу отпишусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах