slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 Chezz ти будеш в четвер? якщо так, то візьми мені чорний глянцевий балон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 було би це літо...я би показала як тре мити машину правда на прикладі Жабенятка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 було би це літо...я би показала як тре мити машину правда на прикладі Жабенятка Я бачив:ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 ну це фоти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 а більше і не дано бачити іншим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 ого хтось тему почистив!!! Ну що завтра великий день! Алмаз, Марк, Ведмідь і Я сьогодні добре намучились поки привели до порядку залізних конів. Народ не забудьте прапора, і знаки "К" в кого є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 Готов на всі 100% , буду на 11 P.S хто може взяти лису резину? тоість в кого є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 Як враження??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 CheZZ, бомба . Давайте фоткі !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 вазікі всім дуже дякую за компанію дуже дійсно кльово погуляли серйозно тре ше колись на якесь озеро поїхати чи шось типу того кароч всім респект)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 Супер!!! Круто! Вау! Мені дуже сподобалось, тепер ше треба почикати до четверга і купити Експрес! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 Всім дякую Усьо було просто СУПЕР!!! А стосовно газети, то він здається казав що номер має бути за вівторок P.S: Карпати чемпіон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 БОМБЕЗНО!!!!!!!!!!!! Фоти завтра будуть Цікаво, яка ж фота буде надрукавана в газеті? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 AngEvil,(((( а може сьогодні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 фотошоплю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 AngEvil,ну то зроби шоб я був красівим, жиби всі девачкі були мої)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 ніщо не робить людину красивішою, ніж CS2 поки що кидаю в контакт.... завтра докину ще пару Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 День був просто супер, правда вечір щось дуже тєжкий, ледве живий сижу, башня аж відвалюється. А пробіг вроді норм замутили, чітко без пріключєній на дупцю) Чекаєм відео Андрія і фоторепортаж нашої фотокорреспондентки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2010 хто їде завтра на драг??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 було класно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Слим, есть предложение собрать все фото до кучи и записать на диски, ну и раздать участникам.. У меня сестра фоток 300 нащёлкала, и проблемва их залить, может я тебе их дам, а ты уже зальёш??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Bratik, елементарно. давай тоді на четвер принось. я буду всі фотки збирати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 slim_painter, постараюсь, на крайний случай в кафешке оставлю, что бы передали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Bratik, файні фотки і класний малий в тебе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Гарні фотки у всіх і багато. А де шашлики? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах