slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 а тоді вже всі забили на фотки і всьо решта, і тупо всьо поїдали а їсти було ріал багато! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Vedmid я зїв)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2010 Народ! кому тре гайки покрутити чи ше шось в тому роді? в четвер! гараж на науковій до ваших послуг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 Ну, як будете в гаражі - маякніть. Туди навіть я дочвалаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2010 slim_painter, если я туда попаду, то гараж будет моим минимум на месяц уж много чего крутить надо, я думал автопробег не проедет(устала сильно за зиму) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 slim_painter, я не проти після пар може підтянусь туди! BIZON та ти супер стар! Твоя машинка попала на сторінку газети)))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 Дякую!!! Мені реально стало приємно коли я побачив свою "Маруську" на фото в газеті, зараз обов"язково піду і куплю газету. Ще раз всім респект за автопробіг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Fani, Давай нумер телехвону, може буду де в Львові, то привезу тобі скельця на підфарники. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 (змінено) Antop, дякую шо незабуваєте 0682278763 P.S щеб ризинових прокладок до них ато тоже дуже дифіцит як виявилося ! Змінено 28 квітня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Фа-фа блим -блим зелёной копейке с клубной наклейкой только на лобовом стекле в районе левандовского моста на Городатской около 17.30 (по ходу была на пробего). Что завтра?? Слим диск записал, но не уверен, что буду может кто заберёт(диск с фотками) я буду в районе скниловских горажей возле лётного поля и асфальтного завода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Поїздка до Карпат перенеслась на П"ятницю ранок, тому завтра буду!! Ну що завтра, як завжди, чи залишимо машини і зберемося на пиво чи ще щось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Ненаю , шось на окружній на нас вже сильно криво дивляться . Планую бути ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 теж маю бути і певно за кермом. Де і коли збираємся??? slim_painter у тебе гаражний день завтра?- може там і зберемся всі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 надеюсь мы теперь не будем встречаться где то в районе черновола? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 То що? В slim_paintera в гаражі? І коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 та! в мене гаражний день! можу бути хоть до вечора якщо тре))))) буду десь після 14,00, до того ше тре побігати по універу троха)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Може хтось буде від мене їхати в гараж до slim_painterа після третьої і підібрав мене ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 (змінено) Може хтось буде від мене їхати в гараж до slim_painterа після третьої і підібрав мене ? я буду в тих краях проїжджати - заїду за тобою і карб тобі скину Змінено 29 квітня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Приїду ближче до вечора - маю багато роботи в іншому гаражі - міняти шківи, задні гальм. колодки, рульову тягу. Але думаю, що до вечора справлюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Дякую Fani, а також Bratik за тех підтримку!!! ПіСі: Був в метро, ашані і вамі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 CheZZ, ну хоть лучше едет? отрегулируй клапана, да и свеча вроде борохлит немного у тебя, ну и карб почистить не помешает.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Дякую CheZZу за доставку на місце і ніштяковий підгін а також Марку за доставку і динамік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 і я дякую допомогу Bratik і Fani і за всю решта компанію)) а хто завтра на драг їде? (звісно крім мене і марка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 slim_painter, якщо потім тобі на Коротку то я би тебе підвіз, зря б не гнав машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 а коли і де саме ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах