almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 сорі завтра не зможу в мене робота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 день? бо всіх знайшов, а тебе не учу: форум - клац, Западний регион - клац, телефони западного региона - клац, а тм розберешся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 учу: форум - клац, Западний регион - клац, телефони западного региона - клац, а тм розберешся... точно, бо в календарі тебе нема, чогось, а там щось не здогадався глянути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 кто сегодня будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 Bratik, йа буду , ну і думаю ще хтось буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 Народ всім дякую за привітання)))))))!!!!!!!! Чез тобі треба стоковий руль до копійочки??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 (змінено) Чез тобі треба стоковий руль до копійочки??? а щось файне маєш і в комплекті??? Хто займеться аміками???? Змінено 14 травня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 CheZZ, Я подивлюся і скажу чи вартий він твоєї уваги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 Є бажаючі на "суботник" сьогодні??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 можна... то коли і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 я пас навеерное, состояние убитое, да и уже с пяток литров по городу спалил (ездил как на автомате), Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 погода просто вбивча такшо завташню поїздку тре переносити на наступну суботу((( доречі кому я ше не встиг сказати і не вкурсі (бо не був вчора), тре нам в наварію з"їздити такшо готуємся на наступну суботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 slim_painter, так нужно или приглашаешь??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 запрошую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 slim_painter, на наступну суботу пас, соррі, я в Карпати на свята!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 slim_painter, Та нормальна погода , неачкуй ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 Привіт, хлопці! Я щось пропустив - шо намічається в цю суботу, а що на наступну? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 VETERAN, в воскресенье на форум зайдитеи всё поймёте. Кстате ко может оказать помощь в прохождении тех осмотра в Львове (ланос)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 Я вже знайшов в іншому розділі - це я про 16.05, а що на рахунок завтра? ко может оказать помощь На ЛТК звернись до "Ігорок" (тел. в ПП) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 VETERAN, а на завтра думали відсвяткувати тещо в нас 16.05 , але шось винуватець з датою оприділитись неможе ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 Слим,а когда все фото и видео будут собрані воедино??? (с праздника) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 та нормально на дургий тиждень всьо буде! або навіть в четвер можна зустрч організувати за містом доречі, сьоня гайки крутили чи нє? Слим,а когда все фото и видео будут собрані воедино??? (с праздника) все зібрано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2010 slim_painter, так можно диск организоват, или ссылочку какую дай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 доречі, сьоня гайки крутили чи нє? та, намагались з Fani мій руль зняти - і ніфіга, може ше в кого є ідеї як це зробити???- бажана без допомоги болгарки і інших силових методів якраз сьогодні погодка має бути нармальна - сам раз погуляти на природі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 CheZZ, я сегодня пас, мать приехала с Одессы, А руль можно сьёмником для подшибников подцепить, но только на следуйщей неделе.. (он у меня на роботе, я им снимал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах