Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

LordMarko, я до 14.00 хочу домой вернуться и в гараж, может хоть сегодня начну ласточку разбирать :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

вернулся с автомагазина, отвалил почти 300 честно заработаных .

Купил:

-свечи ngk 52 гр.

-помпа чешская, вроде 85 тех же гр.

-термостатвроде франция цену не помню (меньше полтинника)

- пару подшибников на полуоси по 22гр. + сальники и стопрные кольца

- набор всех прокладок на двигло 33 гр.

вроде и всё.

думал на 400 влечу, но вложился в 294 гривны. :)

Ну и нашу визитку им всунул.

Змінено користувачем Bratik

Поділитися повідомленням

Bratik, маєш чим кільця на піввісь забити?

Щойно вернувся з гонок на Сихівському мосту. Познайомився з Андрієм Кузьмою і Jemenом.

Але жара дістала! Не витримав до кінця. Та і почали із запізненням на кілька годин.

Змінено користувачем VETERAN

Поділитися повідомленням

VETERAN, нет, я в солонке или в ковырях отдам полуоси, там и наприсуют, а самому с этим не сильно охота париться.

сегодня поставил помпу, термостат, поменял шпонку на звёздочке нижней, проверил промежуточный вал(снимал звёздочку)ну и соответственно газораспредиление выставил,вобщем уже собрал весь мотор, кроме баняка на карбюраторе, завелась, але не то чегото, постукивание при збросе оборотов осталось, (так понять и не могу или в головке чегото или с цепью проблема, хотя на вид там всё гуд.)

Завтра если пойду в гараж , то снему полуоси, что бы в понедельник завести.

Поділитися повідомленням

Постукує на нейтралці, чи з вижатим зчепленням?

Я відповідальні операції чужим не довіряю. В мого товариша вже піввісь вилізла на ходу. Фіксуючі запірні кільця потрібно провірити на натяг запресовки і забивати гарячими. Я сам бачив, що на станціях лінуються їх гріти, а давлять пресом на холодно.

Поділитися повідомленням

Ізвіняйте що пізно але тільки приїхав, хто завтра захоче їхати дзвоніть мені на трубу, номер думаю всі мають.1 місце зайняте, маю ще 2. Буду виїжати десь в 7.30 зі Львова

Поділитися повідомленням

VETERAN, когда перегазоваваеш и движок сам сбрасывает обороты , при торможении двигателем вроде не слышно. Я Вам когдато показывал, но сейчас вроде больше стучит. Как говорят, хороший стук себя покажет современем, но уже 10 тысяч и пока не чего не отвалилось.

А полуоси как запресуют, так и заприсуют, надеюсь не вылезут :)

Поділитися повідомленням

Bratik, перевір, чи не з'являється стук при витисканні зчеплення. Я підозріваю знос півкільця колінвалу.

Поділитися повідомленням

Привіт всім.. Братік - ти де такі ціни найшов?) Я термостат шукав чим по-дешевше.. але з хороших... взяв тіпа "оригінал" тольятівський за 75 грн....

Народ - підскажіть.. зара роблю коробку, міняю підшипники, сальніки, сінхрони, муфту 1а передача.... і шестерні правда не помню які - може є в когось за пиво чи підскажите де по-дешевше... а то пробивав - сінхрони по 40 грн а муфта шота там біля 80 грн... вроді дорого.... чекаю відповіді...

Поділитися повідомленням

guf, у меня коробка лежит, можем договориться,а магазин на зелёной возле кольца...

коробко с подшибником на вторичном проблема крышка нижняя снята..могу поменятб на первичный вал(даже с неё) + пепси или типа того(дёшево)

Змінено користувачем Bratik

Поділитися повідомленням

guf, у меня коробка лежит, можем договориться,а магазин на зелёной возле кольца...

коробко с подшибником на вторичном проблема крышка нижняя снята..могу поменятб на первичный вал(даже с неё) + пепси или типа того(дёшево)

дай свой моб в лс

Поділитися повідомленням

Вот Я і без машини, тимчасово, а це повід щоб нарєзати піваса в ЧТ на зустрічі, хто складе компанію?))

Поділитися повідомленням

Поки шо пас.... сьогодні 2 рази знімав-ставив коробку... йоб***ний мастер.... руки позбивав... раком на естакаді стояти..... ух.... в ЧТ тоже саме буде...поки не зроблю свого цента...

Поділитися повідомленням

guf, що ж то за естакада така, на котрій раком стояти треба?

LordMarko, планую бути, якщо на роботі не припахають...

Поділитися повідомленням

Я також буду, без машини :) і підтримаю LordMarko, треба нарубатись пива:multi:

Поділитися повідомленням

А я на годинку запізнюсь . ТО так і не зробили , нема талонів , вже ломка починається :bm:.

Поділитися повідомленням

Народ привіт! Таке питання: Чи можна якось замутити наклейку, таку як у Тараса на задньому склі ( надпис і дві машинки), але розміром щоб вміщалась на край мухобойки спереду (невеличка сантиметрів з 10 або 20). І передати в Рівне поштою, або якось іншим способом ???

Поділитися повідомленням

я сегодня пасс, комисия у нас лютует, да и вечером домой переться будет впадло и проблема..

Фани у меня уже давно ломка :)

Поділитися повідомленням

Bratik, Круто посиділи, випили пивка з чіпсами та горішками, поговорили та попрікалувались і пороз"їжджалися:) Було нас аж шестеро чоловік:) Ветеран, Мастеріо, Ведмідь, Фанні, Лордмарко і Я:multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз