Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 привет я смотрю в нашем полку прибывает Вчера был на море, вода как парное молоко хотелось бы на _ANDY_ машинку глянуть, что то за чудо такое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 LordMarko,кинь мені свій номер які ти хочеш лампочки? на 2 чи на 4 діоди? єслі шо - звони... я планую сьогодні під"їхати до _ANDY_, і глянути на ту ласточку... то я так розумію на 12:00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Перш за все дуже дякую всім тим, хто сьогодні прийшов. Буду доводити її до пуття. Детальніше про машину можна буде прочитати в бортовику, який я скоро створю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 vedmid, чего звонил?? чего хотел?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Bratik, як там на відпочинку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 LordMarko, класстно... хоть с дома вырвался, а то пока был в Львове мои вояки меня достали. не могут без меня Смотрели машинку??? ходил на рыбалку, теперь хотят, что бы я уху варил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Bratik, Привези тарані на пиво , Намана машинка , жити буде ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Fani, Тут таранька дороже чем у нас (курортный сезон). может и привезу, посмотрим... _ANDY_, есть такое неписаное правило: старый хозяин за свои снимает, а новый за свои ставит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Bratik, а наловити і засушити не пробував ? Давно морської рибки не смакував . Пиво буде за нами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Fani, вы в налоговой не служите? может чего замучу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Fani, Тут таранька дороже чем у нас (курортный сезон). может и привезу, посмотрим... _ANDY_, есть такое неписаное правило: старый хозяин за свои снимает, а новый за свои ставит. Дик я її не купував, то мого дідуся машина. Вона просто дуже довго стояла в гаражі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 _ANDY_, машина нормальна. Помиєш її, як зможеш чуть провітриш, купиш по списку що Саня написав, і якщо все добре буде то в суботу, клубом, помахаємось і заведемо) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Нажаль на вихідны я валю в ссилку на село. Буду пахати як нігер... Переноситься на наступний тиждень. До того часу надіюся оформити доки. Починаючи з завтра почну її потрохи відчищати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 8 серпня 2010 Круто у вас тут... давно не був... збираюсь цього ЧТ бути на зустрічі...нагадайте де зара зустрічі проводяться, і чи є смисл туда валити - чи буде хтось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 _ANDY_, я знаю, что наследство, просто батю крутани, пусть денюшку подкинет С вересня могу помоч по ремонту (двигатель, подвеска), только на моей територии.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 guf, голова нашого клюбу спеціально тему створив, але її всеодно не помічають і перепитуються) вот Посилання а чи варто то канєшна) Я думаю буду, і м.б нарешті на машині) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 LordMarko, не заведёте, то ждите меня, у меня точно заведёться (почистете карб, контакты но трамблёре(только его не снимайте), на бензонасосе мембрану поменяйте или на крайний случай залейте в него бензина, а то клапанки могут пересохнуть и он качать не будет,) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Bratik, Карб Фані сразу був сказав що треба знімати буде, почистити і регульнути, а бензу там треба буде стару злити і залити нову нову. Ще й масло перетворилось в мазут)) там помахатись троха треба буде с промивкою, раза 2 думаю мити треба буде. Тосол розклався на составні давно, тому в радіаторі і бачці тепер щось на подобіє планктона і водорослів, теж треба буде добре промивати) Втулкина рульовій і реактивнихі тягах міняти треба буде, резині абздєц. Да і Фані казав вроді аморти спати ушлі. Загалом роботи там троха буде і тобі хватить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 LordMarko, вы быстрей делайте, что бы я приехал и только проверил вашу роботу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Швидко не вийде, але до наступного разу я її почищу, ато ми її поки виштовхували то всі стали брудні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 Вечером клімануло піти до машини і довести до пуття те що накурочив Ітого, зремонтував свою роздерту колонку( поки був вільний час на роботі клеїв і укріпляв), обшивку підрівняв, сіла як треба, і поставив діодні лампи в двері. Правда поставив то 2 але паше як завжди 1:-) Відать після тої старої аварії проводка підбита в стойці, тому як руки ляжуть то перекину). Завтра надіюсь буде ТО, і я нарешті сяду за руль)) Але радіти не довго, сразу до Тьоми а потім до Нігера, і опять пішоход( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2010 guf, голова нашого клюбу спеціально тему створив, але її всеодно не помічають і перепитуються) вот Посиланняа чи варто то канєшна) Я думаю буду, і м.б нарешті на машині) ну та я вкурсі тої теми, я просто подумав може що змінилось...давно мучає питання - шо в тебе за бритва? Посилання БЖ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 LordMarko, а зачем тебе тогда машина? то без ТО, то почужим гаражам стоит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 LordMarko, Ти вже пробивав за прижок чи ше нє!!!!!Бо в мене час піджимає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2010 Masterio, короче 300грн стрибок+40 грн за участь в клубі. Кожен день до 13.00 можно записатись, Валерій Петрович, маю його робочий телефон-237-03-54. Стрибки по суботах. Брат підходив вчора розпитувався, тоже захотів стрибнути) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах