Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 LordMarko, я до 14.00 хочу домой вернуться и в гараж, может хоть сегодня начну ласточку разбирать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 (змінено) вернулся с автомагазина, отвалил почти 300 честно заработаных . Купил: -свечи ngk 52 гр. -помпа чешская, вроде 85 тех же гр. -термостатвроде франция цену не помню (меньше полтинника) - пару подшибников на полуоси по 22гр. + сальники и стопрные кольца - набор всех прокладок на двигло 33 гр. вроде и всё. думал на 400 влечу, но вложился в 294 гривны. Ну и нашу визитку им всунул. Змінено 17 липня 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 Успіхів тепер то всьо зпінсталити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 (змінено) Bratik, маєш чим кільця на піввісь забити? Щойно вернувся з гонок на Сихівському мосту. Познайомився з Андрієм Кузьмою і Jemenом. Але жара дістала! Не витримав до кінця. Та і почали із запізненням на кілька годин. Змінено 17 липня 2010 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 VETERAN, нет, я в солонке или в ковырях отдам полуоси, там и наприсуют, а самому с этим не сильно охота париться. сегодня поставил помпу, термостат, поменял шпонку на звёздочке нижней, проверил промежуточный вал(снимал звёздочку)ну и соответственно газораспредиление выставил,вобщем уже собрал весь мотор, кроме баняка на карбюраторе, завелась, але не то чегото, постукивание при збросе оборотов осталось, (так понять и не могу или в головке чегото или с цепью проблема, хотя на вид там всё гуд.) Завтра если пойду в гараж , то снему полуоси, что бы в понедельник завести. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 Постукує на нейтралці, чи з вижатим зчепленням? Я відповідальні операції чужим не довіряю. В мого товариша вже піввісь вилізла на ходу. Фіксуючі запірні кільця потрібно провірити на натяг запресовки і забивати гарячими. Я сам бачив, що на станціях лінуються їх гріти, а давлять пресом на холодно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 Ізвіняйте що пізно але тільки приїхав, хто завтра захоче їхати дзвоніть мені на трубу, номер думаю всі мають.1 місце зайняте, маю ще 2. Буду виїжати десь в 7.30 зі Львова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 липня 2010 VETERAN, когда перегазоваваеш и движок сам сбрасывает обороты , при торможении двигателем вроде не слышно. Я Вам когдато показывал, но сейчас вроде больше стучит. Как говорят, хороший стук себя покажет современем, но уже 10 тысяч и пока не чего не отвалилось. А полуоси как запресуют, так и заприсуют, надеюсь не вылезут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 липня 2010 Bratik, перевір, чи не з'являється стук при витисканні зчеплення. Я підозріваю знос півкільця колінвалу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 липня 2010 VETERAN, та вроде от сцепления не зависит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 Привіт всім.. Братік - ти де такі ціни найшов?) Я термостат шукав чим по-дешевше.. але з хороших... взяв тіпа "оригінал" тольятівський за 75 грн.... Народ - підскажіть.. зара роблю коробку, міняю підшипники, сальніки, сінхрони, муфту 1а передача.... і шестерні правда не помню які - може є в когось за пиво чи підскажите де по-дешевше... а то пробивав - сінхрони по 40 грн а муфта шота там біля 80 грн... вроді дорого.... чекаю відповіді... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 (змінено) guf, у меня коробка лежит, можем договориться,а магазин на зелёной возле кольца... коробко с подшибником на вторичном проблема крышка нижняя снята..могу поменятб на первичный вал(даже с неё) + пепси или типа того(дёшево) Змінено 19 липня 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 guf, у меня коробка лежит, можем договориться,а магазин на зелёной возле кольца...коробко с подшибником на вторичном проблема крышка нижняя снята..могу поменятб на первичный вал(даже с неё) + пепси или типа того(дёшево) дай свой моб в лс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 Вот Я і без машини, тимчасово, а це повід щоб нарєзати піваса в ЧТ на зустрічі, хто складе компанію?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 Поки шо пас.... сьогодні 2 рази знімав-ставив коробку... йоб***ний мастер.... руки позбивав... раком на естакаді стояти..... ух.... в ЧТ тоже саме буде...поки не зроблю свого цента... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 guf, що ж то за естакада така, на котрій раком стояти треба? LordMarko, планую бути, якщо на роботі не припахають... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 Я також буду, без машини і підтримаю LordMarko, треба нарубатись пива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 А я на годинку запізнюсь . ТО так і не зробили , нема талонів , вже ломка починається . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 Народ привіт! Таке питання: Чи можна якось замутити наклейку, таку як у Тараса на задньому склі ( надпис і дві машинки), але розміром щоб вміщалась на край мухобойки спереду (невеличка сантиметрів з 10 або 20). І передати в Рівне поштою, або якось іншим способом ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 я сегодня пасс, комисия у нас лютует, да и вечером домой переться будет впадло и проблема.. Фани у меня уже давно ломка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 липня 2010 планую бути скоріш за все буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 планую бутискоріш за все буду... фа-фа біля люксору на в.великого)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 ну и чего вчера було? кто был?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Bratik, Круто посиділи, випили пивка з чіпсами та горішками, поговорили та попрікалувались і пороз"їжджалися Було нас аж шестеро чоловік Ветеран, Мастеріо, Ведмідь, Фанні, Лордмарко і Я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Bizon, то не Мастеріо був, то Саба) А посиділи реально норм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах