Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 в следуйщир раз может присоеденюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Йомайо точно, сорі LordMarko, Доречі Марк, фа-фа блим-блим вчора не знаю як точно називається та вулиця, ну короче та що йде від парку костюшки до городоцької десь о 18.20, ти йшов пішим кроком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Bizon, з роботи пердолив як раз)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 ТО косьть наші ряди авто любителів , переходим з коліс на ноги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Bizon, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Fani, тогда мне уже выходить надо, что бы на встречу в четверг успеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Bratik, від тебе ж їде 133 по Кульпарківській ж вроді, до нас , назад він тоже вроді норм виїжає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Хто ще на раллі на сихівському мості підтягується , може хто машиною буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 LordMarko, В 19.20 последний обратно Fani, в такую даль я не поеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 только что с гаража, снял полуоси . подшипники так себе, один пока терпимо но тормозные цилиндрики закисли, хотя в том году новые ставил. АКБ сел, пришлось ручкой заводить, хотел прогреть, что бы масло обгорело (в итоге открутил пару пробок, а там почти сухо ) И где я так нагрешил? LordMarko та 4 августа в Одессе будешь ? чего на позже не взял? ибо я 5 буду проездом, так бы пива в поезде бахнули Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Є пропозіція виїхати завтра на шашликі , можна куряче філе взяти і завалитися до когось на дачу або в ліс . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Fani, Я за, только в 18.00 - 18.30 мне надо быть в Ашане, кстате там и мясо по 32 - 35 гривень.Можно у меня на Скнилове, а можно и на природу кудась... (шампуров нет). Уже 2 есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Хто мну підбере на зустріч слідующу?))) А то маршуркою не зручно... можливо хтось зможе... в районі сихова\мазепи підійду куди скажите))) Fani, Я за, только в 18.00 - 18.30 мне надо быть в Ашане, кстате там и мясо по 32 - 35 гривень.Можно у меня на Скнилове, а можно и на природу кудась... (шампуров нет). Уже 2 есть а мну мангал всегда з собой в багажнике ))) Правда мой центик сейчас без меня(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 guf, Чез вроде на психове так ты за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 guf, Чез вроде на психоветак ты за? насчёт сасликов? Если вы не против моего присутствия... ну хз... на кармане 10 грн... и без колёс... хз хз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 короче, завтра (25.07.10) в 11.00 - 11.30 на центральном входе Ашана, там уже и решим куда и по сколько... guf, приедь, там и разберёмся прошу написать кто ЗА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 ЗА, при умові що завтра рублі найду. Бідний центік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 guf, не рубли , а гривны. Fani, тему кинул, а сам затих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Ну у мну рубли))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 guf, чего они там в районе фары сломали, ну и электродом варить, это кащунство Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 guf, чего они там в районе фары сломали, ну и электродом варить, это кащунство это не они... а я... догнал маршрутку... полуавтоматом....чего кащунство? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 guf, мне показалось электродом, а маршруткам лицо уже бить пора.. ДОСТАЛИ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Не спорю.... тому что мне попался... я б есало б начистил... да увы...в состоянии шока был..... а потом уже остыл.. вчера... ин да центр...фотограф - я...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Я за , МАРК ще думаю буде за , а ЧЕЗА тре повідомити може тоже підтянеться ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2010 Bratik, завтра позвоню тебе, примерно в 10 утра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах