Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

я так розумію - зараз ніхто не знає що буде, тому ніхто тупо не плотить, одна з причин - не знають що і за що, а друга - в знак протесту

я десь читав коментарі стосовно тих акцій протесту - от є народ який вважає що всі повинні жити за 1000-2000грн

я б таким гланди вирвав

то просто тупі люди, які не розуміють - ринки - це конкуренція супермаркетам, яка не дає задерти ціни вище криші, як зникнуть малі магазинчики і базари, запчастини будемо купляти набагато дорожче, та що запчастини....все....і продукти в тому числі...

а якщо нічого не зміниться - половина народу буде без куска хліба, ще хочуть поправити житловий кодекс, і ще є один прікол - про який мало хто знає:

уявіть - ви недоїдали, недосипали і зібрали якусь там тисячу грн, поклали в банк, отримуєте відсотки(про те що ті відсотки це мізер, а інфляція за рік з"їдає чуть не половину суми - поки мовчу), так от - з того прибутку також будете платити проценти, якщо не помиляюсь 5% в рік

пора***те: банк дає вам 15% річних, держава з них забирає 5% = 10%в рік, а інфляція 20-25% в місяць

кароче: те що ви можете купити зараз скажем за 1000грн - через рік взагалі і мріяти не будете, а банки і держава ще з того отримають прибуток....

НУ НЕ СЦУКИ?????

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ну ти трохи загнув - забирати хочуть 5% від тих 15%, які дає банк - трохи менше процента від вкладу.

Поділитися повідомленням

а я й не сперечаюсь

але чому людина, заплативши податки, зробивши виплати в різні фонди, що становить 40%!!! її прибутку, повинна ще платити за щось...

плотить податок фірма, плотить податок працівник, плотить податок банк, невже мало? ще треба вкусити кусок....

це вже нагадує федеральний податок на нерозприділений прибуток в США, де досі не можуть знайти той закон, чи акт, згідно якого американці повинні його платити

там люди роками не плотять цей податок і нічого

поясню доступно тим хїто не знає(особисто я спочатку побачив в одному фільмі, а потім переконався в неті):

припустимо ви заробили 1500$, 1000 ви заплатили всі рахунки, продукти, кредити і т.п, а 500 захотіли відкласти, так от з тих 500 треба заплатити податок....

Поділитися повідомленням

кстате всех с пятилетием клуба

vedmid, Но почемуто я могу заплатить больше 2000 в год налога, а базарники нет..

Поділитися повідомленням

Bratik, я сплачую щороку 2400грн єдиного податку і ще десятки тисяч грн. ПДВ - частково при ввезенні товару, а частково - після реалізації. Причому плачу ще до того, як мені заплатили за товар. Не оплатили поставку - мої проблеми, а ПДВ мусиш заплатити. Найгіршим платником є саме держава. Крім того, я сплачую ще цілу купу інших стягнень - за те, що заїхав на митницю (поза митницею тебе не оформлять), за всякі дозволи і сертифікати - всього тут і не перечислиш. Ходиш і роздаєш сотнями всяким уркам. А в пенсійний фонд я також плачу, хоч це і не вважається податком. Причому щомісяця середня сплата 300грн., за рік - 3600грн., за 30 років (мін. трудовий стаж) - 108 тисяч грн. А тепер порахуємо виплату мені. В середньому мужчина отримує пенсію 4 - 5 років - і в ящик. Нехай йому удалось отримати "порядну" пенсію - 1000грн. Значить всього це буде 48 - 60 тисяч грн. А куди діваються решта грошей? Я вже не згадую про проценти за мої вклади з початку трудової діяльності. І це ще я рахував свої МІНІМАЛЬНІ внески, а виплати СЕРЕДНІ. Насправді мені дадуть пенсію 700грн. (при слаті внесків 300).

а базарники нет
А "базарники", крім єдиного податку ще платять ринковий збір і всякі орендні платежі, левову частку з яких відриває собі держава.

Мене турбують не всякі податки - їх переносять в ціну - і платять всі споживачі (і ти, Bratik, також), а неконкретність всіх цих законів і постанов. Цей кодекс мав бути прийнятий ще до липня - щоб все устаканилось. А що я маю робити тепер - вибачатись і пояснювати, що мені не дозволили робити те, що я наобіцяв? Чи забити на все і залізти в темну тінь?

Поділитися повідомленням

от ветеран на конкретному прикладі показав в якій Ж0*і знаходиться підприємець

а ти вра*** що за місце на базарі(магазинчик чи що там) - тоже башляє підприємець

в мене знайомий заплатив 2000зелених щоб йому дали ще один магазин, серед тих вже нових, а плюс до того він має платити аренду плюс податки.... а ще до того всього додай що треба харчуватись, вдіватись, комунальні послуги.....

Поділитися повідомленням

Ви трошки з тематикрю попутали , нагадаю ВАЗ 2101 . Двайте на інших форумах пообговорюєте нашу любиму владу і їх закони для нас !

Поділитися повідомленням

а ще до того всього додай що треба харчуватись, вдіватись, комунальні послуги.....

а мне этого не надо?

Да и накрутку на товаре 100-150% я не делаю :) (правда не все так борзеют)

мне ребёнкак в школу сабрать, таким барыгам почти всю зарплату отдать надо..

Ладно проехали, все мы в попе, только кто то глубже, кто то нет, всех нас нагнули..

Поділитися повідомленням

Ладно проехали, все мы в попе, только кто то глубже, кто то нет, всех нас нагнули..

о нарешті народ почав розуміти, що ті що стоять на базарах не набагато більше мають від нас, повірте, знаю про що кажу....

і нагинають нас всіх, крім тих хто не втигає рахувати прибутки, і треба просто не дати то зробити

хтось там казав про те що вони нехай перекинуться на виробництво....на виробництво чого?....виїхати 70% населення в села і там пашучи від зорі до зорі вирощувати врожаї, які в нас будуть забирати: частину за пальне, частину податок, частина на зарплати.....

кароче: наша влада нагнула народ, але не задумується, що колись то достане і їх там і задушать на їхніх місцях в парламенті....

от тільки згадую старий єврейський анекдот:

- Сарочка сколько это будет продолжатся, а то я уже не в силах терпеть....

- Ой не дай бог, чтоб оно продолжалось столько, сколько вы в силах терпеть....

Поділитися повідомленням

только кто имеет доход миллион и косит под мелкий бизнес, платит не больше бабки которая семечками торгует..

Поділитися повідомленням

Щойно переглянув новий кодекс (прочитати і зрозуміти це неможливо) і зробив висновок, що про мою діяльність забули написати. Або я не знайшов де це написано. Кругом тільки зсилки "крім тих, хто на спрощеній системі". Або роблю, що хочу, або - найімовірніше - не роблю нічого, а б'ють за все.

Зав'язуємо з цим питанням.

Всіх вітаю! Хто куди їздив святкувати 5-річчя клубу?

Поділитися повідомленням

Їздили с Фані,Чезом і Мастеріо в Брюховичі, пошліфували адский лід, поїхали потім в піцерію біля Арсена, посиділи там троха і покотилися додому)

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

А я профукав, як завжди((

Колись крім четверга намічається якась зустріч?

Поділитися повідомленням

На ЛТК появилась тема присвячена Св.Миколая , Пропоную як міімум приєднатись бо чую в нас як завжди получиться :-)

Посилання

VETERAN, Вітаю :)

Поділитися повідомленням

Fani, ідея непогана, бо ми зі своїми 300 грн погоди і так не зробим

але я за те щоб поїхати за місто...

Поділитися повідомленням

ми зі своїми 300 грн. щоб поїхати за місто...
За місто ми ще за ці гроші виїдемо, а за що будемо повертатись?

Поділитися повідомленням

Fani, можно и с ними, ибо сами мало потянем

хотя надо определиться кто вообще будет с наших,

я на 99,9% что буду, гроши в четверг или на выходных покатушках закину..

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз