vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 vedmid, ну хз)) Мені обьяснили, що нефіг їх ставити... хто це тобі таке сказав? як не крути - підкрильники захищають внутрішню поверхню від впливу води, а зимою - що саме необхідне - від впливу агресивних сумішей, що сиплять на дороги можливо в твому варіанті вже нічого не дасть - тому ти так думаєш Fani,а що реально проблемне то зубило? я ж попереджав - дивись щоб не поміняв шило на мило....(до гуфа) і знову чувак попадає в бабло....нафік ті есп на зиму? я б ставив весною, а ті 100баксів витратив на реально потрібні речі, наприклад хорошу зимову резину... або утеплення\обезшумлення.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 vedmid,але спочатку заїдь на мийку під тиском - нехай потужним струменем повимивають все багно. Після того закриєш то все - там гарно висохне і все буде ОК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 vedmid, Зовні воно вбите , випуск ричить шо дурний , ходова мені здається прагне переборки . Ну як на мене то йому всерівно куди кидати гроші , може зчясом приведе до ладу а наразі маєми шо маєм . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Йо-ма-йо, ви шось вирішили на рахунок неділі??? Морози капец передають, та й сьогодні вже видно шо вони наступають. Так що обераєм, просто посидіти на Окружній, чи в когось є ще якісь варіанти????????????????? ААААААААААА?????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, и скока за зубило отдал??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, и скока за зубило отдал??? Відро електрики!!!!!!:multi::multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Ну в ЧТ можно погудіти троха на окружній, правда морози сильні, врятлі чи найдуться добровольці бухати, скоріш за все всі будуть на машинах) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 vedmid, Зовні воно вбите , випуск ричить шо дурний , ходова мені здається прагне переборки . Ну як на мене то йому всерівно куди кидати гроші , може зчясом приведе до ладу а наразі маєми шо маєм . Яке воно нах вбите? За ним просто не слідили... помити, попилисосити, чехли - і заєпісь... То шо кузов в вмятинах - то херня... головне шо вона не бита! Фарба рідна! А вот у тебе шановний стокер - фарба рідна?...Куда там грощі кидати? Поміняти пару підшипників, сальніків - і кататись? Там в бабло не сильно впирає, там більше по часу хоче. КОнечно приведу, продам, куплю новіше!... Bratik, ну скажем так - копу посчитал 600 у.е. + 1200 сверху дал = 1800, там пошаманить к весне, вложить ещё 200-300 = 2000 у.е. примерно...и летом продать спокойно за 2500 заберут с руками! Ну а потом уже искать или civic или 318 или 323 биммер) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, планы как у Наполеона, а чего так копейку дёшево ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, Фарба рідна , просто перд продажем обнлвили і підшпманили по кузову , зато перша і єдина робота після двух років як купив машину то поміняв підвісний і хрестовини . Заздрити немаю чому , бажаю швидше зробити і вигідно продати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 (змінено) Bratik, ну та сам посчитай..сейчас можно за 800 у.е. даже меньше - взять в отличном состоянии... а мою нужно было красить, была проблема с рычагами - нужно было вваривать ремвставку на стакан, торпедо расхерячено.....кароче....много.. Fani, ну вот - можеш нормально говорити...а то починаєш гнати...да - в копу я зря грощі вбахував...ну нічо..не на чужих - так на своїх помилках навчився.... я просто думав шо з копи буду робити турботаз...і не буду продавати... За 2 роки? А дохлий дирчик? Не забув?))) Дякую...буду старатись! В будь-якому випадку...і стрімлюсь до нового і комфортного...а не просто щоб їздило, да копа - так шоб жопу возити - не погано....але мені наприклад НАБАГАТО зручніше на 2108.... я тепер можу спокійно говорити по телефону і крутити руль одною рукою не напрягаючись, тепер я менше трачу на бензин(!!!), тепер в мене великий багажник, тепер в мене краща динаміка і більша швидкість, удобніший салон, новіша модель як не крути, передня ведуща ось - мені більше подобається, фари набагато кращі чим на копі весем і тп (не в мене...в мене шось погано з оптикою...треба розібрати подивитись), тепер я можу випадково поїхати взад)))), тепер в мене моцна печка, та багато чого.....я раніше тільки за копу був - поки мене батя не намовив взяти 2108, після чого я загорівся і взяв...... я радий вообщем. Змінено 30 листопада 2010 користувачем ST1F Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, хоть успокоил, а то я подумал, что продав копейку и отпраздновать денег не хватит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, мені вистачяло , і масла він підбирав панти за ті роки . Такшо сві гроші шо за неї заплатив важаю вдало витрачиними . Ти ше тоже може не всі підводні камені найшов я так думаю . Покрайній мірі свою копу на твою зубилку не махнувби Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Fani, це ти говориш чисто із принципіальних роздумів. махнувся ще би і ноги цілував)))) Шучу...копа конечно кончена машина, але якщо мати багато грошей і бажання - з неї можна зробити і краще чим щось для зрівнювання...в сток варіанті - вона тупо фуфло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Fani, а на чею махнул бы? ST1F, опять бан охота (обижание одноклубника) каждая машина, машина своего времени, везде есть свои плюсы и минусы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, Где обижаю? Ты чего? Даже и не думал....я думаю фани бы сказал сразу что ему не нравится что я говорю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, На 06 з нормальним кузовом і живим мотором з коробкою , ходову і все іше робив би під себе ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, Фани просто скромняга и не захотел делать замечание Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Fani, Ну конечно...хочеш рыбку сьесть и на сесть... Ти не забувай...шо такий обмін буде лише з доплатою, з твоєї сторони. Доречі - є 2106, 1600 у.е. Власник - автослесярь, сварщик, маляр - так шо машина - в гуд стані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Fani, а я если честно с АВТОВАЗом не сильно хочу иметь дело, у меня глаз лежит больше на фиат скудо или типа такого, вот только денег даже на вторую копейку нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, как там твой детский автобус?))) Разобрался? Ммм... ппц...моя жоповозка уже неделю стоит разобранная....и ждёт лучшей финансовой поддержки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, а год какой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, еххх....детишки подростут и подарят...за то что батяня хороший и воспитал хорошо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 ST1F, бегает, вроде пока нормально, но весной нужно будет сделать хирургическое вмешательство (голову поменять) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 Bratik, И так... чтобы понятнее было, имеем: ВАЗ 2108, 2010 г.в., 1.9 TDI, АККП. Оййй... замечтался... ВАЗ 2108, 1993 г.в., 1.3 л, вишневого цвета, эскпортный вариант Германия, 2003 г - в Украине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах