_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2010 Я в четвер як завжди незможу, але гроші закину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 В четверг робота , здибанку пропущу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 а хто буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 Як хто? Я і ти, і ми з тобою - прийдемо пішки. Чи десь ближче до хати пива поп'мо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 мене сьоня напевно не буде, деякі проблеми є які треба рішити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 А кто тогда будет?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 Я міг би прийти, якщо ще хтось заявиться. Сьогодні звільнив собі цілий день - підклеюю передні пластикові крила - скоро ставити і малювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 я б також прийшов... чи ми з ветераном одні будем якщо так - то не бачу сенсу йти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 тогда сегодня пропускаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 Добре. Тоді читаю газети... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2010 ну и третий день газеты читаем??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2010 В четвер і п'ятницю багато грубих газет приходить - тижневики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2010 так и выходные пройдут, а на МИКОЛАЯ не чего и не решили.. чего делаем? или включаем мороз и опят не чего не делаем? Или мне скооперироваться с МАРКОМ, но тогда на 100 рубасов мы не чего не решим.. ФАНИ предлогал с ЛТК вместе, но тогда тоже пролёт, они прядка штуки кинут, а мы две сотни не соберём, тоже мне клуб.. короче что делаем??? не морозимся и не включаем лебедя, если и в этом году отморозимся, то тогда я считаю, что нет у нас клуба, а просто несколько обездоленых владельцев жигулей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2010 (змінено) МАРК завтра зібрався на лижі-борди , звонив запрошував і просив на форумі написати може хто має бажаня звонть йому ! Bratik,в лбий момент даю гроші , поки є . В нас на такі справи завжди велика активність Змінено 11 грудня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2010 Fani, я не по этим вещям.. Fani, я тоже готов денег кинуть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 так чего решаем??? Будет детям МИКОЛАЙ ? Времени мало осталось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Bratik, Ну МАРК гроші в кассу кінув я закіну в любий момент плюс ти ! і того 150 грн , інші мовчять . Просто зібрати ло купи і закінути від нас тому хто збирає на ЛТК . Інших варіантів не бачу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Fani, я бы хотел сдетьми в детский дом поехать.. но наши 150 сильно роли не с играют, обидно, что вроде мы клуб... так как решать будем?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Bratik, Мені з 150 грн незручно їхати в дитячий будинок . Зусрінемся на тижні закінеш і передамо ЛТК . Або твій варіант ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Fani, если так все и дольше молчать будут, то посчитай сколько в кассе моих денег (минус флаги и прочие расходы) кинь их на благотворительность(+50 гр.) и я буду выходить с клуба, ибо мы можем организовать только пьянки и покатушки, а мне такое не подходи. Останусь другом клуба. Fani, в четверг буду, а на Миколая, могу тебя с Марком забрать и с ЛТК поехать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Bratik, в вівторок _ANDY_, має ше закінути . До четверга може ше хто зголоситься ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Fani, уже 4, а в прошлом году было 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Хто має зарядку до аккумулятора, і хто знає як правильно заряжати??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Я в четвер буду і закину касу Наскільки я зрозумів то скидаємся по 50грн??? vazik_lv, А ти тоже приїжджай і поговоримо стосовно моєї панельки, ти вроді мав якісь питання до мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Bizon, так по 50 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах