Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 Так пришли к окончательному мнению?? Кассу сливаем, или как?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 То хто вчора був? Що обговорювали і постановили? Що, тільки про прапори говорили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 VETERAN, я раньше поехал, вроде как на Рождество, ну и поступило предложение туда кассу слить. пару человек было, кто был, тот сдал денюшку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 ТАК! Я СМОТРЮ, ВСЕ ТОЛЬКО ГОВОРИТЬ МОГУТ, А ДО ДЕЛА, ТО ВСЕ МОЛЧАТ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 Bratik, А шо тобі сказати ? Хто хотів той здав ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 ПУСТЬ МЕНЯ АДМИН ЗАБАНИТ, НО СУДЯ ПО АКТИВНОСТИ, ТО МЫ ВСЕ ТУТ ......... АКТИВНЕЙ РЕБЯТА.. Fani, Я БЫ СКАЗАЛ ПРО ВСЕХ, НО ЗАБАНЯТ (50 РУБЛЕЙ ИМ ЖАЛКО) Fani, ТЫ НЕ ПРОМОЛЧАЛ.. НАРОД, НА ПЬЯНКУ ПО 50 СКИДУЕМСЯ... КТО ЗА ??? Fani, КРИЧАЛИ МНОГИЕ ... я тебе говорил, что клуб только бухать может.. ну и что наш клуб представляет?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 Bratik, та нас і бухати тре довго збирати . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2010 (змінено) просто удалил сообщение Змінено 19 грудня 2010 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2010 Усіх із святом Св. Миколая!!! Що ви там вирішили стосовно подарунків, коли будете всьо дарувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2010 Зі Святом! А куди ви всі поділися? Щось тільки Bratik денервується - то пише, то - витирає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 VETERAN, вытер, ибо немного глупостей написал.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 в мене щось вдома нет не паше - тому на вихідних мовчав.... нарахунок грошей - хто хотів - той здав, хто не хотів - поговорив і забив.... до різдва пару тижнів - давайте визначимось що дарувати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 Bratik, за ніч передумав? Мені вже так надоїло бути без машини... Замахали ті маршрутки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 вчера вечером сестра подарила племянника, нажрался как свинья , народ чего делаем с подарками?? ВЕТЕРАН прости, люблю выпить.. так чего ??? народ пишите. ибо я напьюсь и вам плохо будет после того, а меня за банят.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 Bratik, вітаю! Маєте подаруночок від Миколая . І претендента на подарунки надалі. Кидай пити - їдь за приданим для племінника - всякі коляски, памперси і т.п. закуповувати. Може ми зробимо благочинний внесок від клубу для твоєї сестрички? Принаймні будемо певні, що піде на користь. Чи вона з олігархів і сама нам виставити поляну зможе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 VETERAN олегархами там не пахнит, но сотню до зарплаты стрельнуть мона Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 І що, скільки назбирали бабла? Хоч щось вийде купити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 НАРОД!!! ХТО МОЖЕ ВИРУЧИТИ?!!! ДУЖЕ ТРЕБА ДВА КОЛА НА ВИХІДНІ!!! не вб"ю! віддячусь однозначно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 slim_painter, а хтось на зустрічі не ходить і каже, що зупинив членство. Не знаєш таких? Які колеса треба і для чого? Їдеш в гори, чи сніг в Чирлянах молотити? Чи будеш боком трохи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 Так, не ходжу! Так, припинив членство! І навіть знаю таких! Не я одни, не двоє-не троє, дуже багато! Є такі люди, яких Ви і не знаєте. І..? Що це міняє?! Хіба тут закрита гілка? Хіба я тут ніхто? Я для цього клубу зробюив, дуже багато, і нізащо не відчуваю за собою вини, а ні грама. Якщо я так пішов з клубу, значить на це були вагомі причини. Хто їх знає, той знає, більшість не всьо знає, адехто може і взагалі не вкурсі, але це все є тільки моє. Та взагалі, якщо в когось є до мене якісь питання, давайте, не встидайтесь! Якщо комусь треба сторінку чи дві тексту, прошу дуже, я можу все виложити, але який зміст того? Попри все, тут ще є люди, які мені в чомусь помагали, яким я допомагав. Короче! Змісту зараз багато всього писати, я просто не бачу! Якщо комусь щось, відносно мене, не подобається, вперід, кажіть! Може мені тут не писати?! Чи може мені взагалі не читати цієї теми?! і не просити позичити колеса, тим більше не просто так, а за якусь суму чи енну кількість літрів пива. Мав би можливість, давно б купив і не парив собі мозги. я не люблю коли мені зранку псують настрій! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 та чого ти? не парься... всі все розуміють, а ветеран - це зараз саме та людина яка могла б позичити тобі колеса - бо машина на поварці.... тому думай.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 slim_painter, Це на тебе місячне затемнення так впливає? Я пожартував стосовно твоїх різких рухів туди-сюди. Хіба я робив якісь зауваження? Чи позбавляв якогось права? Більше того - я вважаю тебе і надалі членом нашої спільноти з більшою вагою голосу, ніж у мене. Я належу до тих, що нічого не знає і переконаний, що юнаки схильні до крайнощів і невиважених рішень. Можливо, якби ми все в товаристві обговорили, проблеми б розвіялися, як ранішня мряка. Чи саме я в чомусь завинив? Тоді тим більше прошу з'ясувати зі мною стосунки. Я готовий вибачитися. А стосовно коліс - у мене є різні - тому і спитав про мету використання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 Чи саме я в чомусь завинив? нє, абсолютно, притензій жодних немаю а ніяких різких рухів туди-сюди просто нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 Страсті наколяються, автори давайте ше!!!!!! Нікому не в образу. п.с. нехочу шоб потім з мною вясняли стосунки......)))))))))))))) Сліма я тобі піджену чотири наварки заканає???))Я так зрозумів шо ти хоч нормуль в тернопіль заїхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 та всьо. тернопіль пішов курити в сторонку)))))) тут нова тєма з дайцами, правда подивившись на мапу гугла, просто офігіваю від відстаней тих, дуже великі прямі. мій 1,2 там тільки попозориться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах