vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 так а наклейки можеш не здирати... ну канєшно твоя справа, але Ветеран правильно написав, що ми тут не для того зібрались, тим більше ти сам бачиш що наш народ на щось розкачати - спочатку не знаєш куди то всьо помістити, а як доходить до діла - у всіх проблеми.... нас є мало і особливого орг комітету в нас нема, тому поки що добре що ми спроможні організувати хоча б тих пару пробігів по місту, нам тут до ЛТК рівнятись нема чого - в них там купа народу, тому і збирають тисячі грн. ми збираємось тому що ми любимо жиги і хочем показати що вони ще ого-го, а не для того щоб благодійністю займатись, ну не хочуть люди - не заставиш.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Народ! Допоможіть знайти якогось (але поряного) малювальника - я замахався. Ведмідь - тобі також пригодиться. Може ще хтось захоче - гуртом дешевше. Я буду першим, а вам підуть знижки. Мастеріо, у тебе, здається, був хтось на Зубрі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 накрайняк в антопа є перевірена людина - ви бачили його роботу, але то 100км.... а так перевірених певно нема, мало хто з нас малював тачки, хоча зараз беруться багато, але якість певно трохи не та.... може по великих сервісах попитати, тіпа галич авто, алекс, ніко....розумію що дорого, але на ніко можу пробити - в мене знайомий в мітсубіші клубі, то має зв"язки.... а так - попитаю - може хто що доброго скаже.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 vedmid, дерзай! Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 давайте певно так домовимось: сьогодні і так навряд щось рішиться, свята все-таки, а з понеділка нагадайте і я взанаю що там і як домовились? а тут хтось розповідав по фаетон - навіть тема має бути, може їх труснем? там навіть знижку для клубу пробивали, наче 5% на партнерських умовах, так би мовити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 домовились, труснем фаетон на партнерських умовах! Всіх труснем! Але пізніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Сьоня мене не буде, свят вечір як не як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 LordMarko, Думаю нікого не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Христос Рождається!!!!!! Народ перестаньте чого ви вічно шось тут спорити якісь міжнародні конфлікти розводите. VETERAN, А на рахунок маляра, то той шо на Зубрі я би навіть ворогу не побажав!!!!!Є є один маляр з ЛТК але в нього зараз багато роботи незнаю чи візьметься. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Masterio, це хто? Може КУМ Юрко, чи Роман, що з ним працює? Вони обіцяли після свят задзвонити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 VETERAN, Нє Сєрий, він на тракті глинянському. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Щось я не знайшов його на ЛТК. Може не вмію шукати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 VETERAN, В нього нік Seruy. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Masterio, шо з твої трояком, хоть якийсь процес був чи всьо стоїть поки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Сьогодні мій авто буде у ваших областях))) пізнає шляхи Львова))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 На ніч? Прийми мої співчуття. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Батько в 3 години ночі виїжає у Львівську область! а що дороги важкі?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Сам я зараз вже другий місяць не на колесах, але на сайті ЛТК хлопці 23 грудня таке писали: "Кароче на Золочів дороги вже нема. А тільки перший сніг зійшов. Що дальше буде?" "Я вночі їхав бусом 5 тонником, швидкість 30-40-50, ями по пів метра, 5 машин по дорозі стояло з аварійками і бортувало колеса, на одному віто взагалі відірвало з ступиці" Дорога на Золочів, якщо не знаєш, у ваш бік - до Тернополя. Сьогодні знову відлига, а вночі підмерзне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Маршрут йде на Стрій, потім трасса Київ-Ужгород, а дальше Скеля. як туди маршрут, не знаєте?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 трасса Київ-Ужгород Ця дорога щойно зроблена. На ній багато аварій - бо можна розігнатись. А до Стрия буде "по рідних селах". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 slim_painter, покишо стоїть але надіємся на кращі часи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 січня 2011 покишо стоїть але надіємся на кращі часи Дивна точка зору. А я опасаюся, що можуть настати такі часи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 (змінено) Моя машинка, в який вже раз, не витримала моєї любові, і вимагає зустрічі с Нігером , в ПН повезу до нього, а то їздити вже нереально, враження що вот вот вирве задні колеса. Паходу на диференціалах редуктора накрились підшибники, і осі літають по цілому гнізду в різні сторони. Перше думав що осі злизало, але тяга така що ого го є,тому дійшов такого висновку) да і щось впереді стукає, відать рульова, її треба давно було глянути, як не як а 3 роки відїздила, вічна їй память) хотя, якщо до весни витримає пару гонок тоді оставлю, весною і так переварювати шарові треба буде+ шото там доробляти с рульовою) VETERAN, Вам вже машину повнісю зробили, осталось тільки пофарбувати? Masterio, розбери 2121 і зроби 2103))) Кстаті, вчора Нігер росказував що Даник і World Of Driving (шото тіпа того) відкрили авто-кафе, це тіпа навпроти ШипШини, що на Городоцькій. Ціний норм+ відео можно поставити своє, вони там крутять напастой WRC, D1, F1, Футбол...тобто є що повтикати. Можно було б глянути, м.б сподобалось і в ЧТ там би збирались Змінено 13 січня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Усіх З Різдвом Христовим!!! Як відсвяткували, що нового??? А стосовно доріг, то ПРОСТО ПІППППППЄЄЄЄЄЄЦЦЦЦ!!!!!!! Їздив до дружини на свята, напрямок Ст.Самбора, то влетів в таку яму що думав колеса по дорозі загублю, але якось обійшлось, загнув два диска і копаки побив Одним словом ЖАХ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 січня 2011 Bizon, я перед Новим Роком також їздив у Турку - якраз у відлигу - наскакався досхочу. LordMarko, машину вже поварили - тільки пофарбувати. Але мені здається, що ті зварники напартачили - на дверях є гуля, а на задньому крилі - хлопун і перекос. Напевно заставлю переварювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах