Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, я не старый майор, но просто мне деньги не с неба падают и давать их "куда не знаю" я не хочу, тем более клуб врубил лебедя и молчит VETERAN, за 1030 пусть меня жена жарит на не прегарной , я пока не олигарх... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 А я своїй жінці купив цілий набір - 3 шт. А перед тим - купив набір кастрюль. Пательні вийшли за знижку з кастрюль. А за знижку з сковорідок - отримав набір ножів для кухні. Тепер моя жінка має повний набір гарної, високоякісної посуди і готує мені здорову їжу. Якщо хочеш приєднатися до товариства, яке може таке собі позволити - можу познайомити - вливайся і багатій. До речі - офіцерів є багато. А прийшли всі бідні-бідні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, в нашей ДЕРЖАВЕ офицер, уже бедный, но я не от каких денег не отказуюсь (кроме наркоты) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 Я так зрозумів - хочеш познайомитись. Добре, поговоримо - домовлюсь про зустріч. А від чого це патрони в тебе на аватарі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, только без покупки базового товара мне легче впарить кардан от класики хозяину мерса чем про сковородки говорить патроны больше похожи на ТТ, а так для того кто будет филонить в клубе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 Будеш впарівать кардани - що вмієш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, есть карданы по цене сковородок???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 для того кто будет филонить в клубе Я так помітив - членів клубу на двох менше? І ще одного чекає така участь? есть карданы по цене сковородок Це не магазин "Все по 2 гривні". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 два плюс один то кто ? я думал мне повезлои сковородки упали в цене а вобще меня достали мёртвые души, если уже не в клубе, то скатертью дорога... правда с таким клубом я и сам скоро пойду.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 два плюс один то кто ? Ну дві гільзи вже пусті - значить використані за призначенням. А одна ще чекає на жертву. До речі про зустріч - в середу моя дружина іде. Захочеш - підеш з нею - познайомишся з багатьма. Але давай про це - не на сайті. Добре? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, в среду, а в какое время, и что мне даст эта встреча? Ибо я на службе какое то время VETERAN, прочетал позже.. добре... теперь я понял почему мне не присваивают репутацию .... У МЕНЯ ПРИЗ СПАМЕРА,,, да простят меня модераторы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 щось мне сообщения на почту через раз приходят от форума всем так? уважніше читай що тобі компутер натайпав в месагі: якщо чувак не прийде і не буде посланий по сцилці, або сам не забреде на сайт, то повідомлення приходити до того часу не будут, ібо же якщо ти на сайті - звати тебе не буде і читай сам хто про кого натайпав... відповід, яку дав ведмід на твоє питання проста: так у всіх так, як і в тебе, і ти не особливий, просто тобі так щастить.... (в моїх словах прошу мене не винити, ібо не со зла сіє натайпав, а для просвіщєнія...) від сьогодні я по вечорам з Вами сьогодні заставив поремонтувати мені інет, ІР телебачення - прікольна штука... 93 канали пока нахаляву, навіть інтер в ХД яякості пустили, правда йому треба досить таки широкий канал.. нарахунок каси - то правда - наче б здалось тримати, але з таким положенням речей - чи варто... щось нас останнім часом депресняк давить, треба срочно виїхати на шашлик з покатухами, трохи погнати і все як рукою зніме...а як гуртом подостаємо друг-друга зі снігу, то вапше буде ціла купка вражень... кароче кажіть хто в четвер буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 vedmid, ідем разом пішки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 vedmid, я на одесские встречи сто лет не заходил, но месенжи постоянно валят, а депресняк у народа из за того, что народа осталось от силы 5 человек, остольные ПРОХОЖИЕ.. а встреча нужна, только цены на топлево немногоогонь, легче толкать машину, чем в бак налить vedmid, ты не бахнул водовки ?? а кассу мне подгоните, вам всё равно а мне новый распред, может и клапана ксате про депресняк я спрашивал, что на новый год делаем, все промолчали, теперь у меня дети болеют, так, что я дома праздную.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 легче толкать машину, чем в бак налить З тих пір, як я почав їздити на маршрутках, помітив, що найчастіше мені на очі потрапляють маршрутки з Ковирів і Липник. Ти також можеш на них їздити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, не подкалуйте.. я эти маршрутки знаю, а вот в городе какая и куда ?...... легче старушкой но через ковыри и липники много едут , а вот конечная только у 133 скорого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 я на одесские встречи сто лет не заходил, но месенжи постоянно валят Зайди в свій кабінет на сайті і повидаляй лишні повідомлення. Якщо ти в якійсь темі щось написав - будуть валити повідомлення на пошту постійно. Відпишись від тої теми. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, я не про то, просто с той ветки идут, а с нашей через раз.. бывает проверишь почту, а там тишина, а потом зайдёшь на форум, а там пол странички написано а у меня кабинета нет, армия не выделила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 а вот в городе какая и куда ?...... Це вже "на удачу". Для мене також загадка, що і куди їде. Недавно прокатався і довідався, що 13-та їде до Ведмедя на дачу, а 14-та мене завезла в Сороки Львівські - всього 40 хвилин їзди. Попереду ще багато нового... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, почти квест ладно, я спать, завтра врага бить беспощадно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 у меня кабинета нет Він наверху - під назвою сайту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 VETERAN, я знаю.. ладно, спасибо за компанию.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 Надобраніч! Хай тобі присниться противник, який розмовляє на зрозумілій тобі мові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 vedmid, ідем разом пішки? нема питань... vedmid, ты не бахнул водовки ?? з чого це ти взяв? а кассу мне подгоните, вам всё равно а мне новый распред, может и клапана а може зразу на нову роботу ми тебе влаштуємо, і ти нам почнеш спонсорити, а распредвал - пошукай хороше БУ, чи такого не існує? ксате про депресняк я спрашивал, что на новый год делаем, все промолчали, теперь у меня дети болеют, так, что я дома праздную.. це про дєпрєсняк чи про новий рік? ладно, я спать, завтра врага бить беспощадно чим це ти його б"єш? голими шомпурами чи пустими бутилками? (не в обіду) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2010 vedmid, если враг на нашу армию посмотрит, то со страха убежит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах