_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 _ANDY_, до п'ятої вечора ще встигнеш відійти від екзамена. Дивився вночі, подумав що вже пройшло) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 LordMarko, в мене стоять брейкери, ти глянь чи в тебе цоколь Н4(під галогени), поставиш лампи - побачиш ефект, грати вони будуть, бо то не ксенон, а нормальні лампи.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 vedmid, вікно поставив? Сьогодні був у тому новому клубі. Зустрів там Енді і Сліма. Ну що можу сказати - темно, холодно і накурено. Хоча і сидів у куртці - одежа всеодно вся смердить як повна попільничка. Коментатор дуже швидко базарив по англійськи і тому зробили дуже голосно - напевно вважали, що буде зрозуміліше. Чомусь мені більше туди не хочеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 VETERAN, Я казав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 LordMarko, але треба переконатися! Знайшов ручки регулювання фар? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 VETERAN, Я сьоня рішив відіспатись від важкого тижня + поїхати погуляти по АШАНі і МЕТРО) Пару цяцьок собі купив і на цьому субота завершена) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 ні вікно не ставив, не хочеться в таку погоду, коли на голову капає, машину крутити, думаю що більше б змок чим зробив та й з помічником було б набагато швидше і зручніше...може алмаз свій гараж надасть для такої забави, та й поміг би хтось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 LordMarko, а я сьогодні "пахав" цілий день, хотів трохи розважитись - з клубом не повезло. vedmid, зате яке задоволення від успішної справи отримав би! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 запалення легенів отримав би, а не успішне завершення справи.... можливо цього тижня буду знову мати гроші на шкло хто буде помагати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 vedmid,на яке шкло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 заднє з підігрівом, загорівся ідеєю поставити, а старе відповідно продати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 vedmid, ну як загорівся, то гори швидше, зима скоро закінчится.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 так буде інша, та й в сиру погоду не дасть запотіти задньому вікну, а сира погода у львові то зовсім не рідкість, тому думаю що навіть весною відчую перевагу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 vedmid, якщо такий ліміт грошей - краще відложи покупку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 січня 2011 vedmid, якщо такий ліміт грошей, свисни, я тобі позичу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Antop,ти мені потрібен для інших цілей в мене ще не повний комплект: треба передній бампер, клики на передній і задній, підсвітку номера ззаді(на бампер), радіаторну решітку в кращому стані, так що як появиться щось - кажи.... а нарахунок грошей - я тут маю мамку з процесором старенкі, маю вже клієнта, от і планую продати і на ті гроші зробити шкло, а старе продам(шукаю клієнта) я мав того тижня 190$, але поплатив за хату, дещо покупляв необхідне, купив бендікс ще з тих старих за 20 грн, сяду і зроблю другий стартер, міг би і вікно купити, але не було де міняти, а кататись з ним по львову - не цікаво, треба з кимось домовитись за гараж, купити і одразу поїхати поміняти.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tamerlan 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 заднє з підігрівом, загорівся ідеєю поставити, а старе відповідно продати... я теж взяв задне скло з підігрівом в знайомого на шроті.Запропонував йому ж купити мое рідне без підігріву за пару рє.Сказав викинь.За 6 років існування його шроту ні одного проданого заднього скла без підігріву!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 Tamerlan, за скільки брав? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 треба з кимось домовитись за гараж Гараж за Арсеном стоїть пустий - ті два сидіння не дуже помішають. Спішися - скоро морози. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 VETERAN, а що ви завтра робите? може б помогли мені з тим питанням? я би купив завтра і одразу б поставив... що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 vedmid, Я завтра с 11 десь до 15.00 буду вільний, якщо Ветеран дасть гараж то можу помогти чим зможу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 vedmid, а я до обіду точно зайнятий, але не знаю до котрої години. Надіюсь, що до 15-00 звільнюсь. Якщо будеш таки купувати - не поскупись - візьми від 7-ки атермічне (воно таке зеленкувате на просвіт) - менше буде в потилиці заднім пасажирам гріти (і в салон також). Я собі таке взяв. Зараз хочу ще в двері такі поставити. Ще тобі потрібно буде 5-6 метрів шнурка діаметром 3-4мм. Має бути міцний і не твердий - щоб добре гнувся. Ну і всякі інструменти - викрутка з плоским жалом, ніж і пилку - якщо скло завелике. Для покупки візьми тестер - провірити, чи всі дорожки цілі - мені спочатку попалось з перебитою - їздив міняти. Міряється опір посередині в один та інший бік. Здзвонимось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 я думав ми з вами поїдемо купляти, але тоді ставити або завтра або сьогодні під світлом фонаріка.... поїду на роботу і буду бачити що мене там чекає.... заодно ще мушу спихнути мамку з процом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 vedmid, заміна заднього скла - це не заміна масла в двигуні - і з цим склом можна нормально їхати. А будуть гроші відтягувати кишеню і не буде вже куди запхати - згадаєш про скло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 саме тому витрачаю в першу чергу на необхідне, а потім вже решта.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах