Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Буду . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 А я сьогодні не їздив - ліньки йти за машиною.Сьогодні просачкую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Пропоную в цю суботу здійснити вилазку в брюхи на площядку , покатаємось і поспілкуємось . Не морозимось , зголошуємось ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 впринципі можна спробувати, правда ще не знаю що з фінансами... ожна й шашличок замутити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 шашличок замутити... Спокушаєш?Я хочу спробувати заставити того зварника Андрія доробити роботу, за яку заплачено. Скорше, звичайно, самому все знову розібрати і зібрати, як положено, але таких розгільдяїв потрібно карати. Він уже другий тиждень пробує уникнути неминучого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 VETERAN,а що він там намутив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
liuskywalker 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 VETERAN, так ви вже на колесах ? А де фото ? Дуже цікаво глянути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 liuskywalker, повір, на фотках всіх пріколів не побачиш - треба в живу дивитись і то при денному світлі.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 я пасс, да и хватает сегодняшних поездок по городу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 vedmid, та так зібрав - краще б не збирав. Всі дверні ручки поприкручував криво - зверху прилягають до панелі, а знизу палець запхати можна. Вікно не відкривалось - вже виправив. Ручки повдавлювали дверні панелі. Ну і майже всі болтики і гайочки тільки наживлені. Зазори дверей криві і самі двері погано закриваються. Кришка багажника не прилягає. Поломав замок капота - я вже сам поміняв. Це все можна виправити, а шкода, що ребрами жорсткості гулі на задніх крилах повидавлював. Я вже трохи виправив, але ще не повністю. Зато вимазав усе солідолом якимось - в основному зовнішні поверхні - щоб одяг поплямити. Моя жінка вже понесла своє пальто в хімчистку. Я, після того, пів дня шматою з бензином протирав машину. Не розумію я - навщо ракушки замків всі мазутом вишмаровувати? liuskywalker, машина вже їздить, але ще не зібрана - голий салон, ну і зверху ще не все причеплено - буде місцями підмальовуватись. Можна побачити на наших зустрічах, але зараз дуже брудна. Фотосесія - після закінчення всіх робіт. Сьогодні перезувся в нові колеса - лєпотааа... Майже всі стоять, або задницею виляють - а я собі їду. Лід клаптями вириває. Поміняв ще сьогодні антифріз - перестала пічка гріти - ледве тепле повітря. Треба буде шукати, що сталося. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Не розумію я - навщо ракушки замків всі мазутом вишмаровувати? так тіпа змастили... судячи з їхньої роботи - робили вночі з фляшкою в руках я б і то певно краще зібрав, по розборці\зборці дверей маю досвід, навіть мінімально тямлю замки настроїти... як ти багажник не прилягає? як в мене? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 vedmid, один угол выступает видел эту роботу вечером, не понравилось, руки бы поломал в трёх местах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Здрастє таваріщі ) Чьо завтра мутітє? Валимо завтра в Брюхи, покатаємось троха, а то чьота Ви ваще... ще тої зими машини не мучали. Я палюбасу їду, буду відробляти частину фігури що буде 5 числа, бо Ж... чую сніг буде , тому тепер буду у весь вільний част тренуватись) Пропоную завтра десь на 12 бути вже на площадці, бо потім " БУШ" всяких буде тьма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 як ти багажник не прилягає? Він має люфт по висоті (не виставлений замок) і торчить ззаду за панель, але з цим вже нічого не зробиш - криво приварені крила. із-за цього і зазор до дверей замалий. Двоє дверей не хочуть влазити у місце між переднім і заднім крилами. Коротше - "повезло" мені зі зварником. А ви би бачили ті латки, що мені понаварювали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 от бачите такі часи настали, що мусимо на свому досвіді "пересіювати" таких "майстрів" я от думаю їхати малювати кришу там деВи малювались, надіюсь не запорять... а насправді дуже мало є спеців, які б все точно по розмірах і по совісті зробили.... я от десь тут на форумі читав - чувак під одесою, доречі наш одноклубник, займається покраскою\поваркою, там ще було купа фоток його робіт, от до такого чувака я б певно поїхав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 vedmid, поспілкуйся із SERUY на ЛТК. Його мені рекомендував Мастеріо. Він працює десь на Кривчиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 та я от не знаю, може хай ті спєци помалюють кришу, там же без пріколів, треба тільки гарно підготувати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 треба тільки гарно підготувати... Так - це така дрібничка. А вимазати фарбою можна вже і шматою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 ну Вашу машину наче не шматою фарбували... ще хочу поїхати попитати на Фаетоні - хтось там його рекламував... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Мастеріо фарбування моєї машинки сподобалось. Хоче свою у них малювати - взяв телефон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 ну то певно і я там підмалююсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Мій гад не захотів сьогодні працювати - кудись поїхав. Певно треба включати лічильник. Ну що там в Брюхах? Покатались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 я не їздив - багато роботи вдома... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 А я цілий день байдикую. Вже всі газети перечитав. Тепер дивлюсь тєлік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 я так бачу ви ще накатаєтесь до тих "зварників" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах