Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Пропоную в цю суботу здійснити вилазку в брюхи на площядку , покатаємось і поспілкуємось . Не морозимось , зголошуємось !

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

впринципі можна спробувати, правда ще не знаю що з фінансами...

ожна й шашличок замутити...

Поділитися повідомленням

шашличок замутити...
Спокушаєш?

Я хочу спробувати заставити того зварника Андрія доробити роботу, за яку заплачено. Скорше, звичайно, самому все знову розібрати і зібрати, як положено, але таких розгільдяїв потрібно карати. Він уже другий тиждень пробує уникнути неминучого.

Поділитися повідомленням

liuskywalker, повір, на фотках всіх пріколів не побачиш - треба в живу дивитись і то при денному світлі....

Поділитися повідомленням

vedmid, та так зібрав - краще б не збирав. Всі дверні ручки поприкручував криво - зверху прилягають до панелі, а знизу палець запхати можна. Вікно не відкривалось - вже виправив. Ручки повдавлювали дверні панелі. Ну і майже всі болтики і гайочки тільки наживлені. Зазори дверей криві і самі двері погано закриваються. Кришка багажника не прилягає. Поломав замок капота - я вже сам поміняв. Це все можна виправити, а шкода, що ребрами жорсткості гулі на задніх крилах повидавлював. Я вже трохи виправив, але ще не повністю. Зато вимазав усе солідолом якимось - в основному зовнішні поверхні - щоб одяг поплямити. Моя жінка вже понесла своє пальто в хімчистку. Я, після того, пів дня шматою з бензином протирав машину. Не розумію я - навщо ракушки замків всі мазутом вишмаровувати?

liuskywalker, машина вже їздить, але ще не зібрана - голий салон, ну і зверху ще не все причеплено - буде місцями підмальовуватись. Можна побачити на наших зустрічах, але зараз дуже брудна. Фотосесія - після закінчення всіх робіт.

Сьогодні перезувся в нові колеса - лєпотааа... Майже всі стоять, або задницею виляють - а я собі їду. Лід клаптями вириває. Поміняв ще сьогодні антифріз - перестала пічка гріти - ледве тепле повітря. Треба буде шукати, що сталося.

Поділитися повідомленням

Не розумію я - навщо ракушки замків всі мазутом вишмаровувати?

так тіпа змастили...

судячи з їхньої роботи - робили вночі з фляшкою в руках

я б і то певно краще зібрав, по розборці\зборці дверей маю досвід, навіть мінімально тямлю замки настроїти...

як ти багажник не прилягає?

як в мене?

Поділитися повідомленням

vedmid, один угол выступает :)

видел эту роботу вечером, не понравилось, руки бы поломал в трёх местах

Поділитися повідомленням

Здрастє таваріщі ) Чьо завтра мутітє? Валимо завтра в Брюхи, покатаємось троха, а то чьота Ви ваще... ще тої зими машини не мучали. Я палюбасу їду, буду відробляти частину фігури що буде 5 числа, бо Ж... чую сніг буде , тому тепер буду у весь вільний част тренуватись)

Пропоную завтра десь на 12 бути вже на площадці, бо потім " БУШ" всяких буде тьма

Поділитися повідомленням

як ти багажник не прилягає?
Він має люфт по висоті (не виставлений замок) і торчить ззаду за панель, але з цим вже нічого не зробиш - криво приварені крила. із-за цього і зазор до дверей замалий. Двоє дверей не хочуть влазити у місце між переднім і заднім крилами. Коротше - "повезло" мені зі зварником. А ви би бачили ті латки, що мені понаварювали.

Поділитися повідомленням

от бачите такі часи настали, що мусимо на свому досвіді "пересіювати" таких "майстрів"

я от думаю їхати малювати кришу там деВи малювались, надіюсь не запорять...

а насправді дуже мало є спеців, які б все точно по розмірах і по совісті зробили....

я от десь тут на форумі читав - чувак під одесою, доречі наш одноклубник, займається покраскою\поваркою, там ще було купа фоток його робіт, от до такого чувака я б певно поїхав...

Поділитися повідомленням

vedmid, поспілкуйся із SERUY на ЛТК. Його мені рекомендував Мастеріо. Він працює десь на Кривчиці.

Поділитися повідомленням

та я от не знаю, може хай ті спєци помалюють кришу, там же без пріколів, треба тільки гарно підготувати...

Поділитися повідомленням

треба тільки гарно підготувати...
Так - це така дрібничка. А вимазати фарбою можна вже і шматою.;)

Поділитися повідомленням

ну Вашу машину наче не шматою фарбували...

ще хочу поїхати попитати на Фаетоні - хтось там його рекламував...

Поділитися повідомленням

Мастеріо фарбування моєї машинки сподобалось. Хоче свою у них малювати - взяв телефон.

Поділитися повідомленням

Мій гад не захотів сьогодні працювати - кудись поїхав. Певно треба включати лічильник.

Ну що там в Брюхах? Покатались?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз