Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Bratik, це тіпа хтото хотів зі мною поганяти, на скільки Я поняв?))) Хоть би попередив, на холодному двиглі ледве їхав, перед світлофором всього 90 було, а потім на Луганській за 130 жав без бе

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

LordMarko, типа не хотел, да и у меня двигло не горячее было, только в городе 60 км/час

хотя можно попробывать проехать, только я немного двигло подстрою (хотя бы), но это когда потеплеет..

LordMarko, ты просил (бумер торпеда)

Посилання

Поділитися повідомленням

Bratik, ну це питання хто тут проштрафився :-)

Хтось завтра планує їхати на слалом Якудз? Фікус казав машин учасників буде не дуже, але досить цікавий слалом має вийти

Поділитися повідомленням

Хто не поїхав той багато чого втратив сьоня)

Велика подяка штурману Фані за допомогу в гонці і пасажиру Мастеріо за підняття настрою+компанію:az:

Починаєм збирати нагороди)))) 3-тє місце )

Поділитися повідомленням

LordMarko, Вітаю , тепер маєш брати не менше ніж бронзу ;)

Дякую за поїздку , класно провів час !

Поділитися повідомленням

VETERAN,да якось то всьо тєжко дуже, вроді ніц і не робиш але часу немає бо постійно бігаєш

Поділитися повідомленням

VETERAN, так приніс, тепер поки що не викладаю каністру з багажника, а то мало лі...

заправився 2л на укрнафті і потім поїхав в той же вечір на WOG і долив ще 10 літрів, там білоруська бєнза 92-га, і реально двіжок якось легше став працювати

а на днях чую по радіо рекламу: укрнафта, мол продає високооктанову бєнзу європейської якості, хоча ХЗ може то 95 і 98, але перевіряти якось не хочеться, тепер до Укрнафти як то кажуть"не стоїть", спробую позаправлятись на WOG-у, побачу що буде з розходом

для тих хто не знає: залив на Укрнафті (біля супутника) 12 літрів 92-гої, проїхавши 76км, машина встала як вкопана і вже не завелась....

я був в шоці - по моїх підрахунках на тій бєнзі я мав проїхати щонайменше 90км...

Поділитися повідомленням

12 літрів 92-гої, проїхавши 76км, машина встала як вкопана і вже не завелась....

я був в шоці - по моїх підрахунках на тій бєнзі я мав проїхати щонайменше 90км...

то шось с машиной, как по мне 10 на 100 смешаного цикла, покрайней мере таким путём не разу не талкал до заправки, конечно если педаль в полик постоянно и 3-ю включать на 70-80, тогда 12 на 90 :bn:

Поділитися повідомленням

перед тим я рахував розхід - було порядка 12літрів на 100км, просто так не могло бахнути стільки бєнзи...

думаю то все-таки від бєнзи залежить в немалій степені....

з настанням весни планую поставити роспредвал 21213, поміняти цеп і зірочки, заодно клапана регульну, думаю то також непогано впливає на розхід...

Поділитися повідомленням

На заправці вкрасти першу і останню літру - майже обов'язок. А ще перед тобою хтось довго витрясав зі шланга останню краплю - ще літра долой. Ще одна літра пішла на прогрів двигуна. От тепер і пора*** економічність. Я завжди наливаю до повного. Менше включень - менше вкрали.

Поділитися повідомленням

vedmid, но 12 трохи багато.

VETERAN, я до полного редко лью, ибо пока есть топлево в баке сртемлюсь его выкатать,а когда там литров 5 то машина стоит сибе спокойно по пару дней,

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз