Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Хоч якийсь рух на сторінці є.:)

Попередні тижні всі тільки читали - от і читайте далі.:multi:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Маю передній бампер від 2107 без нікелю, і 2 пари штанів, продаю - недорого! Кому треба пишіть!

vedmid, я шось втупив тоді тобі віддзвонитись, а потім на ЛТК попачив шо ти писав, я там в темі і відписав:)

Поділитися повідомленням

та я по іншому питанні хотів спитати: де ти варив і малював машину і скільки то винесло, чи принаймі що співають?

Поділитися повідомленням

vedmid, далеко 60 км від Львова в Комарно!

Виносить багато, поварка і покраска в мому варіанті виносить в районі 10 000 - 12 000 грн!

Роблять довго, але все через то шо по технології, і якісними матеріалами!

Поділитися повідомленням

питав, бо друг купив вбиту сімку, думав що то так всьо просто, і ми тоді їздили питали що по чому щоб зробити....

але він надумав інше - може жесь кузов купить, вроді навіть знайшов, але казав що в кінці тижня буде конкретніше відомо....

Поділитися повідомленням

Маленьке уточнення: не в кінці тижня а вже завтра. Якщо той кузов в нормальному стані - то залишиться його помалювати (може і підшпаклювати трошки) перекинути ходову, проводку, салон ...

Поділитися повідомленням

pitekantrop, нарешті ти сюди добрався

покраска за роботу десь 450-500$, зато буш мав практично нову машину

Поділитися повідомленням

Сюди я вже давно добрався і практичну всю львівську гілку перечитав. Просто не писав нічого. Завтра буду знати що то за кузов мені пропонують і тоді вже вирішувати що робити: чи свій варити чи той брати. Нарахунок ціни покраски - знаю. В нас на фірмі дві четвірки малювалися (баклажан і синій). Ціна за роботу + матеріали за дві машини була 9000 грн.

Поділитися повідомленням

Hello!!!

Народ як ви дивитись на то шоб сьогоднішню зустріч провести в Апексі? можна на картах покататись пива попити, може є охочі на роліках покататись?

Чекаю відгуків!!!!!!

Поділитися повідомленням

VETERAN,

Адресса Картодрома вул.Бузькова 2

за Феноменом

Можна зустрітись на Окружній і вже компанією туди , як добратись туди своїм ходом не знаю .

Поділитися повідомленням

Fani, мені просто нема різону газувати на окружну а звідти на апекс. Я тоді буду вас чекати на апексі, а ви там домовтесь шо як добратись.

Ше би народу підписати!!!!!!!

Поділитися повідомленням

ну якщо так - то мені на зелену до арсену ближче звідси, чим їхати туди, а потім вертатись....

так що визначайтесь, бо часу мало....

Поділитися повідомленням

Фані і Ветеран мовчать, думаю що їдемо на окружну, і там будемо, захочете - поїдете собі на картинг, в мене з баблом туго, та й боюсь поломлю ще....

а про роліки навіть не заікайся....;)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз