slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 Antop, так, треба)) 097-5646205 наберіть як будете, десь зусрінемось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 Antop, ну раз vedmid не знає де - то я забираю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 VETERAN, я вам заберу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 vedmid, дякую. А гроші пізніше за нього віддам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 навіть не думайте.... БАМПЕР МІЙ!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 vedmid, а я твого і не хочу. Хочу Antopа бампер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 VETERAN, Свого не віддам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 Я з вас пруся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 Ппц флуд розвели, ніби діти в садіку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 Хоч якийсь рух на сторінці є. Попередні тижні всі тільки читали - от і читайте далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 Маю передній бампер від 2107 без нікелю, і 2 пари штанів, продаю - недорого! Кому треба пишіть! vedmid, я шось втупив тоді тобі віддзвонитись, а потім на ЛТК попачив шо ти писав, я там в темі і відписав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 та я по іншому питанні хотів спитати: де ти варив і малював машину і скільки то винесло, чи принаймі що співають? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2011 vedmid, далеко 60 км від Львова в Комарно! Виносить багато, поварка і покраска в мому варіанті виносить в районі 10 000 - 12 000 грн! Роблять довго, але все через то шо по технології, і якісними матеріалами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 питав, бо друг купив вбиту сімку, думав що то так всьо просто, і ми тоді їздили питали що по чому щоб зробити.... але він надумав інше - може жесь кузов купить, вроді навіть знайшов, але казав що в кінці тижня буде конкретніше відомо.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Маленьке уточнення: не в кінці тижня а вже завтра. Якщо той кузов в нормальному стані - то залишиться його помалювати (може і підшпаклювати трошки) перекинути ходову, проводку, салон ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 pitekantrop, нарешті ти сюди добрався покраска за роботу десь 450-500$, зато буш мав практично нову машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Сюди я вже давно добрався і практичну всю львівську гілку перечитав. Просто не писав нічого. Завтра буду знати що то за кузов мені пропонують і тоді вже вирішувати що робити: чи свій варити чи той брати. Нарахунок ціни покраски - знаю. В нас на фірмі дві четвірки малювалися (баклажан і синій). Ціна за роботу + матеріали за дві машини була 9000 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Hello!!! Народ як ви дивитись на то шоб сьогоднішню зустріч провести в Апексі? можна на картах покататись пива попити, може є охочі на роліках покататись? Чекаю відгуків!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 А де той Алекс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 VETERAN, На зеленій навпроти Арсену. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 VETERAN, Адресса Картодрома вул.Бузькова 2 за Феноменом Можна зустрітись на Окружній і вже компанією туди , як добратись туди своїм ходом не знаю . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Fani, мені просто нема різону газувати на окружну а звідти на апекс. Я тоді буду вас чекати на апексі, а ви там домовтесь шо як добратись. Ше би народу підписати!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 ну якщо так - то мені на зелену до арсену ближче звідси, чим їхати туди, а потім вертатись.... так що визначайтесь, бо часу мало.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Народ ну то шо? давайте на 19:00 на Апексі? Чи як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Фані і Ветеран мовчать, думаю що їдемо на окружну, і там будемо, захочете - поїдете собі на картинг, в мене з баблом туго, та й боюсь поломлю ще.... а про роліки навіть не заікайся.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах