vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 травня 2011 Irka, в нас попередній прапор був 1х1,5 м вроді! А от на рахунок друку незнаю! То треба полазити по рекламних компаніях, як буде час на днях, то попитаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 23 травня 2011 vazik_lv, ось які дані видає Гугл. Можна почати з цього: Посилання або Посилання або Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Irka, ок туди заїду.... попитаю! 1200х900 в районі 80грн 1500х1000 - 150грн Народ Я взнавав в ЛАКОРІ, маленькі прапора, такі шо можна в машині мати, вийдуть по 7-9грн в залежності від складності малюнку! На рахунок великих, сказали що треба скинути їм макет і домовитись чи вони будуть двохсторонні чи односторонні... площа друку! великі 1200х900 односторонні 160, двохсторонні 260 грн! Дорогувато виходить! Може просто попробувати, так як ми попередні робили, made in sam sklepav ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 vazik_lv, думаю що треба вирішити остаточно, і надрукувати на фірмі, а то ми вічно як бідні родичі з тою атрибутикою а нарахунок флажків в салон - то треба точно замовити, гроші невеликі, а от для недорогого піару можна сміливо використати доречі, там в касі ще щось є? давайте замовимо карточки клубні, наклейки там нові розробили....ціни маленькі, просто не хочу знову для всіх закуплятись, то загалом з запасом десь порядка 50-100грн буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 пропоную, в четвер по можливості зібратися всім і вирішити ті питання! Може все таки "піднімем" Західний регіон, і розвиток клубу! А? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Може все таки "піднімем" Західний регіон, і розвиток клубу! А? давно пора в четвер знову біля ЦУМу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 (змінено) Всім доброго дня. Ось новий варіант. Чекаю на зауваження та побажання. Змінено 24 травня 2011 користувачем Irka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 я бы предложил "ЛЬВІВ" зелёным, а жёлтый фон как то на троечку тянет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 жовтий - колір тканини, на якій будуть друкувати. Bratik, а який фон був би доречнішим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Irka, уж лучше белый, а вобще мне больше алый или малиновый по вкусу, но с нашими нациками, точно в нос можно получить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Irka, белый прикольно, я бы себе такой заказал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Irka,велике тобі спасибі за макети народ, чого ви достались до червоного прапора? вчіпіть з одної сторони український, а з другої - клубний, і ніхто вас не троне... вовка боятись - в ліс не ходити, та ніхто вас не буде зачіпати з тими прапорами, до цього ж часу не побили.... перестаньте страдати фігньою, то ж не просто червоний прапор, а там пише що то за організація жовтий фон на мою думку не канає, якщо вже міняти - то на білий, а то як ціпята будем.... або взагалі використати як фон - український прапор, щоб підкреслити що то український автоклуб Львів тоді жовтим получиться на синьому фоні, тоді біля .орг прапорець лишній, і надпис адреси сайту - тоді якимось фігуровішими буквами і трохи розтягнути, ну щоби красіво в макдональдса також фон червоний, але ж його не забакланили... а заворухи були того,що ті пацики йшли тільки з червоними прапорами, якби вони подумали і взяли хоча б таку саму кількість українських - ніхто б слова не сказав.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 vedmid, сравнил макдональдс и наш клуб а украинский не покатит, будет выглядить как будто мы не клуб, а банда националистов на копейках, а мы вне политики.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Білий колір дуже мажеться. Мені здається, що краще бежовий, або світлий хакі (щоб Bratikу сподобалось). Клубний колір - бордовий - ним і зробити всі написи (крім герба і прапора). Назву сайта зменшити до розмірів "ЛЬВІВ", а емблему - збільшити до розміру полотна. Той жовтий виглядає, як папуга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 VETERAN, дякую, но хаки уже на роботе достал vedmid, там скорее всего заказ был на заворушку и количество и цвет флагов результат бы не изменил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 vedmid, я розумію, що ти хочеш прапор під колір машини. Державний прапор не гарно вимазувати всякими написами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Білий колір дуже мажеться. Мені здається, що краще бежовий, або світлий хакі (щоб Bratikу сподобалось). Клубний колір - бордовий - ним і зробити всі написи (крім герба і прапора). Назву сайта зменшити до розмірів "ЛЬВІВ", а емблему - збільшити до розміру полотна. Той жовтий виглядає, як папуга. а може дійсно світлий хакі? але як буде сприйматись інформація з того прапора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 вы сейчас пани Ирину достанете и ей надоест макет переделывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Ось ще варіант фонового кольору, але кольоро-передача на моніторі зовсім погана і не відповідає дійсності. Більш того, на кожному іншому моніторі кольори відображаються по різному. Якщо подобається загальна ідея макету, можу відправити комусь в "поліграфічному" форматі на електронку. А основний колір прапору все одно ви будете обирати, виходячи з кольорів матеріалу, які запропонує фірма-виробник. Усі інші кольори та розміри в макеті дуже легко поміняти (файл зроблений в Corel, всі зображення векторні, якщо хтось розуміє). Коли буде бажання інакше розмістити надписи і таке інше - пишіть, будемо рухати . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 наче нічогенько так, щодо розміщення, а колір, то дійсно - треба зібратись толпою і вирішити... VETERAN, ви їдете до мене чи ні? а то я заради Вас на роботі сижу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Irka, я думаю прапор норма, але от напис сайту і "Львів" трошки б якимось курсивом, або якимось цікавим стилем! І зробити на білому фоні. Оскільки буде білий фон, шоб друккувались тільки написи..... Шоб ми могли собі вибрати навіть пару різних кольорів тканин і на них надрукувати одне і то саме!... А ми попробуєм білий, хакі, бежевий! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 vazik_lv, распечатка флага денюшку стоит, тут уже не до экспериментов у Ирины макетик взял, будет время корел поставлю и побалуюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gebenot 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Шановні одноклубники, дозвольте і мені вставити свої п'ять копійок. Ви збираєтесь зробити двохсторонній друк, тобто одна сторона буде копіювати іншу. Мені здається, що то трохи не гарно. Одну сторону можна зробити бордового кольору з емблемою ВАЗ забравши з неї напис клуб. Низче розмістити напис VAZ2101.org, яка і вказує на клубну належність. Прихильники ВАЗ є не тільки в Україні, тобто логотип ми не взмозі міняти. А з іншого герб Львова і напис Львів можна і без неї, тому що такого герба більше ні вкого нема. І змінити фон, бо цей мені трохи щось нагадує , білий було б непогано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2011 Bratik, нє ну понятно, шо коштує, але просто як ми будем мати макєт самого прапора на балому фоні, то ми зможем любого кольору купити тканину. і роздрукувати на любому кольорі! А попробувати можна на маленьких вони вже і не так дорого виходять! по 7-9 грн разом з кріпленням! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах