Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Irka, в нас попередній прапор був 1х1,5 м вроді!

А от на рахунок друку незнаю! То треба полазити по рекламних компаніях, як буде час на днях, то попитаю!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Irka, ок туди заїду.... попитаю! 1200х900 в районі 80грн 1500х1000 - 150грн

Народ Я взнавав в ЛАКОРІ, маленькі прапора, такі шо можна в машині мати, вийдуть по 7-9грн в залежності від складності малюнку!

На рахунок великих, сказали що треба скинути їм макет і домовитись чи вони будуть двохсторонні чи односторонні... площа друку!

великі 1200х900 односторонні 160, двохсторонні 260 грн!

Дорогувато виходить!

Може просто попробувати, так як ми попередні робили, made in sam sklepav ?

Поділитися повідомленням

vazik_lv, думаю що треба вирішити остаточно, і надрукувати на фірмі, а то ми вічно як бідні родичі з тою атрибутикою

а нарахунок флажків в салон - то треба точно замовити, гроші невеликі, а от для недорогого піару можна сміливо використати

доречі, там в касі ще щось є?

давайте замовимо карточки клубні, наклейки там нові розробили....ціни маленькі, просто не хочу знову для всіх закуплятись, то загалом з запасом десь порядка 50-100грн буде

Поділитися повідомленням

пропоную, в четвер по можливості зібратися всім і вирішити ті питання!

Може все таки "піднімем" Західний регіон, і розвиток клубу! А?

Поділитися повідомленням

Може все таки "піднімем" Західний регіон, і розвиток клубу! А?

давно пора

в четвер знову біля ЦУМу?

Поділитися повідомленням

Всім доброго дня. Ось новий варіант. Чекаю на зауваження та побажання.

Зображення

Змінено користувачем Irka

Поділитися повідомленням

я бы предложил "ЛЬВІВ" зелёным, а жёлтый фон как то на троечку тянет

Поділитися повідомленням

жовтий - колір тканини, на якій будуть друкувати. Bratik, а який фон був би доречнішим?

Поділитися повідомленням

Irka, уж лучше белый, а вобще мне больше алый или малиновый по вкусу, но с нашими нациками, точно в нос можно получить :)

Поділитися повідомленням

Irka,велике тобі спасибі за макети

народ, чого ви достались до червоного прапора? вчіпіть з одної сторони український, а з другої - клубний, і ніхто вас не троне...

вовка боятись - в ліс не ходити, та ніхто вас не буде зачіпати з тими прапорами, до цього ж часу не побили....

перестаньте страдати фігньою, то ж не просто червоний прапор, а там пише що то за організація

жовтий фон на мою думку не канає, якщо вже міняти - то на білий, а то як ціпята будем....

або взагалі використати як фон - український прапор, щоб підкреслити що то український автоклуб

Львів тоді жовтим получиться на синьому фоні, тоді біля .орг прапорець лишній, і надпис адреси сайту - тоді якимось фігуровішими буквами і трохи розтягнути, ну щоби красіво

в макдональдса також фон червоний, але ж його не забакланили...

а заворухи були того,що ті пацики йшли тільки з червоними прапорами, якби вони подумали і взяли хоча б таку саму кількість українських - ніхто б слова не сказав....

Поділитися повідомленням

vedmid, сравнил макдональдс и наш клуб :) а украинский не покатит, будет выглядить как будто мы не клуб, а банда националистов на копейках, а мы вне политики..

Поділитися повідомленням

Білий колір дуже мажеться. Мені здається, що краще бежовий, або світлий хакі (щоб Bratikу сподобалось:)).

Клубний колір - бордовий - ним і зробити всі написи (крім герба і прапора).

Назву сайта зменшити до розмірів "ЛЬВІВ", а емблему - збільшити до розміру полотна.

Той жовтий виглядає, як папуга.

Поділитися повідомленням

VETERAN, дякую, но хаки уже на роботе достал :)

vedmid, там скорее всего заказ был на заворушку и количество и цвет флагов результат бы не изменил :)

Поділитися повідомленням

vedmid, я розумію, що ти хочеш прапор під колір машини.:)

Державний прапор не гарно вимазувати всякими написами.

Поділитися повідомленням

Білий колір дуже мажеться. Мені здається, що краще бежовий, або світлий хакі (щоб Bratikу сподобалось). Клубний колір - бордовий - ним і зробити всі написи (крім герба і прапора). Назву сайта зменшити до розмірів "ЛЬВІВ", а емблему - збільшити до розміру полотна. Той жовтий виглядає, як папуга.

а може дійсно світлий хакі? але як буде сприйматись інформація з того прапора

Поділитися повідомленням

Ось ще варіант фонового кольору, але кольоро-передача на моніторі зовсім погана і не відповідає дійсності. Більш того, на кожному іншому моніторі кольори відображаються по різному.

Зображення

Якщо подобається загальна ідея макету, можу відправити комусь в "поліграфічному" форматі на електронку. А основний колір прапору все одно ви будете обирати, виходячи з кольорів матеріалу, які запропонує фірма-виробник.

Усі інші кольори та розміри в макеті дуже легко поміняти (файл зроблений в Corel, всі зображення векторні, якщо хтось розуміє).

Коли буде бажання інакше розмістити надписи і таке інше - пишіть, будемо рухати :).

Поділитися повідомленням

наче нічогенько так, щодо розміщення, а колір, то дійсно - треба зібратись толпою і вирішити...

VETERAN, ви їдете до мене чи ні?

а то я заради Вас на роботі сижу

Поділитися повідомленням

Irka, я думаю прапор норма, але от напис сайту і "Львів" трошки б якимось курсивом, або якимось цікавим стилем!

І зробити на білому фоні. Оскільки буде білий фон, шоб друккувались тільки написи.....

Шоб ми могли собі вибрати навіть пару різних кольорів тканин і на них надрукувати одне і то саме!...

А ми попробуєм білий, хакі, бежевий!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, распечатка флага денюшку стоит, тут уже не до экспериментов :) у Ирины макетик взял, будет время корел поставлю и побалуюсь :)

Поділитися повідомленням

Шановні одноклубники, дозвольте і мені вставити свої п'ять копійок.

Ви збираєтесь зробити двохсторонній друк, тобто одна сторона буде копіювати іншу. Мені здається, що то трохи не гарно. Одну сторону можна зробити бордового кольору з емблемою ВАЗ забравши з неї напис клуб. Низче розмістити напис VAZ2101.org, яка і вказує на клубну належність. Прихильники ВАЗ є не тільки в Україні, тобто логотип ми не взмозі міняти. А з іншого герб Львова і напис Львів можна і без неї, тому що такого герба більше ні вкого нема. І змінити фон, бо цей мені трохи щось нагадує :), білий було б непогано.

Поділитися повідомленням

Bratik, нє ну понятно, шо коштує, але просто як ми будем мати макєт самого прапора на балому фоні, то ми зможем любого кольору купити тканину. і роздрукувати на любому кольорі!

А попробувати можна на маленьких вони вже і не так дорого виходять!

по 7-9 грн разом з кріпленням!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз