vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 ну от того разу ми небагато потратили, 20л бєнзи на машину, + десь по 50 грн на продукти... чим більше народу в машині, тим дешевше... загалом в 150грн з людини можна вкластись... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 Хто має зварку, треба сідушку підварити!!!! Справи на 5 хв. На каркасі пластина тріснула треба схопити в 2-3 місцях! Fani, у вас на сервісі є? Скільки то б коштувало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 vazik_lv, Є але завтра не вийде , попробуй підїдь в пнятницю до обіду , думаю на пиво даш заварять . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 Fani, ви завтра не працюєте? Чи просто ти будеш в п"ятницю до обіду! Мені бажено завтра, бо в п"ятницю я з 8:00 на службі..... На завтра нічого не мона придумати? Там 5 хв роботи.... Я сідуху знімлю, розберу..... головне шоб вони приварили і всьо... Поставити я сам поставлю! Fani, внатурі завтра свято, тоді на п"ятницю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 slim_painter, а по темі, комусь потрібні ще наклейки??? знайшов старі запаси. дуже велика (1000мм) - 1шт велика (стандарт, 800мм) - 4шт маленька (500мм)- 5шт ше менша (300мм) - 1шт дуже маленька (170мм) - 8шт А ціни хоч які скільки президентів готувати ????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 ну що, сьогодні знову новий ЦУМ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 kobralviv, думаю 2 івана Мазепи хватить.... Залежно яку вибереш! vedmid, шось ти під Новий Цум зачастив! А може Окружна краще? А? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gebenot 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 (змінено) slim_painter, Якщо можна і я хочу маленьку. Як з тобою звязатись? Змінено 2 червня 2011 користувачем gebenot Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 slim_painter, Ці наклейки зовнішні чи внутрішні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 kobralviv, зовнішні! gebenot, дивись ПП! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 (змінено) Тоді 2 на бокові шиби багажника 04 розміри х-його знає краще возьми з собою всі якщо на колесах ВОНИ ХОЧ ЯКОГО КОЛЬОРУ???????????? Я крім білих інакших не бачив Змінено 2 червня 2011 користувачем kobralviv Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gebenot 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 vazik_lv, ПП це що? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 gebenot, ПП- приватні повідомлення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 gebenot, приватні повідомлення! Я скинув телефон Сліма, по ньому можна зв"язатись! Добавлено через 55 секунд kobralviv, наклейки в нас поки були тільки з білого оракалу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 vedmid, шось ти під Новий Цум зачастив! А може Окружна краще? А? не краще, бо от взяти минулий раз, знову прийшов я і Ветеран, який сенс нам було туди їхати? ми взяли пиво і поїхали в гараж до Ветерана на літо саме то місце, де можна і пива попити, і шашлик пожарити, і, при бажанні чи потребі, поковирятись в машинах, в мене інструмент там, та й ніхто не заглядає попід руки... а якщо народ почне стабільно ходити на зустрічі, як це було колись, то можна буде прислухатись до більшості, а так, як ми з Ветераном постійно ходимо - то й замовляємо музику теж ми... ОТЖЕ СЬОГОДНІШНЯ ЗУСТРІЧ ВІДБУДЕТЬСЯ БІЛЯ НОВОГО ЦУМУ!!! З.І. колись зимою приходили в мороз до аквапарку, а тепер розлінились зовсім, літом не в кабаку треба сидіти, а тепер трохи, хоча б недалеко, але всеодно дальше від дороги, де кожну хвилину машини ганяють, та й крім пива з користю можна провести час... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 vedmid, чьота Я вас в прошлий четверг не бачив біля ЦУМу. Я був приїхав з знайомим(на мазді той що) просиділи десь до 9 годинки, нікого не було, допили пиво, нульовку і поїхали. Я чьот хз, не має бажання пертись до ЦУМу, краще попью пива на окружній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 а телефон де був твій? ти в якій годині приїхав? ми трохи почекали, вирішили що тебе не буде і поїхали в гараж... VETERAN, ви що скажете? vazik_lv,ти сьогодні будеш? Fani, те ж саме питтання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 (змінено) vedmid, Буду звонив vazik_lv казав буде , ми зустрічаємся на окружній ! Змінено 2 червня 2011 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 Нє, на Окружну не поїду. Сидіти і дивитися як інші собі пригощаються? А міський транспорт там ніякий - треба брати машину. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 такими темпами в нас скоро буде 2 альтернативні точки зусрічей де одночасно будеть збиратися люди писи: мене не буде, я тіко в 20 30 звільнюся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 VETERAN, то що, їдем на окружну? нам там дійсно до маршрутки досить далеко йти що в один бік, що в другий... а від цуму можна заїхати практично всім, і не треба далеко йти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 vedmid, хіба далеко йти? А до "2" шо так аж далеко іти, 30-50м! Так куда їхати? Мені б наприклад краще Окружна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 ну ми з ветераном будемо в сьомій біля ЦУМу, як хош - підтягуйся до нас, на окружній МОЖЛИВО будуть Фані і Марк... до нас має ще приєднатись один одноклубник, сьогодні зранку дзвонив і питав що і де, я наразі розказав йому про місце зустрічі біля ЦУМу... поскільки наш президент клубу у Львові Слім_Пеінтер, пішов у відставку, я, як початковий організатор нашого руху у львові, вважаю, що маю право назаначати місце зустрічі... поскільки варіант Окружної був знайдений і активно використовувався взимку, пропоную(щоб ні вашим, ні нашим): Окружна - місце зустрічі весною, восени, коли дощ і холодно, а також взимку; Новий ЦУМ(або інше місце приближене до природи) - в теплу погоду, коли ніщо не зможе нам завадити... З.І. до нас сьогодні приїде той новенький, який взнав про нас від кобра_львів... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 давайте на сихові збиратись, Masterio і Грубий мене підтримають)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 CheZZ,боюсь що не получиться, всім дуже далеко і де гарантія що ви будете приходити? хто був в четвер на окружній? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах