vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 червня 2011 так, народ, давайте про поїздку в темі про поїздку, а то нафіга просили створити? LordMarko, а тема була створена ще весною Чезом, який так і не поїхав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 ну що? сьогодні біля нового ЦУМу? хто взагалі на зустріч согодні планує прийти? от ви хочете на природу, а вас на зустріч не збереш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 чого не збереш, прошлого разу норм посиділи, переговорили деякі справи, і так по мєлочах+ пива попили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2011 vedmid, нажаль незнаю чи зможу приїхати бо роботи дофіга невстигаю по об"єктах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 ХТО З ЛЬВІВСЬКИХ МАЄ ПОСТАВЛЕНИЙ Параллелограмм Уатта ????? ХОЧУ БАЧИТИ В ЖИВУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 kobralviv, Параллелограмм Уатта цікава штука, але у Львові такого не побачиш, принаймні Я не бачив серед знайомих чи знайомих знайомих. Я минулого місяця пробував роздуплитись по ній, як вона працює, чи є смисл її ставити. Чесно кажучи незнаю, одні на форумах пишуть що гуд інші фігня...ну кароче, Я був рішив попробувати поставити, але проблемку найшов, у Львові серед тюнінгістів її ніхто не робив, да і в очі не бачив як вона виглядає, крім фоток) Тому вот така фігня)) Може тобі якісь дані по ній нада, щас нижче кину що був в свій час найшов... Посилання креслення Посилання приблизний вигляд Посилання тут правда не жига а ягуар, да і сам паралелограм чуть інший, але як паше видно троха)Посилання паралелограм Уатта для Яги) Ну кароче, найдеш майстра який таке вміє робити, скажеш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 LordMarko, kobralviv, а сысл в установке этой штуки??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 10 червня 2011 Bratik, а смисл в тому що буде приварюватись рама і зразу продумати задню частину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 kobralviv, меня интересует что даст этот чудо девайс.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Bratik,Ну поперше, коли занижаєшся міст кудась уходить, можно панару різати і ставити шайбове регулювання, а можно варити Уатта, По друге міст с панарой ходить не тільки вверх вниз,- но і вправо вліво,- і приходится підрулювати! С паралелограммом Уатта ходить тілько вверх вниз,ну і само собою вперід назад, а для цього вже тяги здовєні ставляться) Доречі, чув багато відкликів що с цим девайсом обовязково треба ставити здойки, бо кажуть навантаження на звичайні тяги виросте ппц, рвуться часто. Я би поставив собі цей агрєгат , а то короткі тяги не витримують) kobralviv, Ти занижався чтоль, чи плануєш трохи газюрити на гонках?) Бо на стокову машину ставити це хз чи надо, проблем буде більше ніж користі))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Я і vedmid сьогодні влаштували невеличкий суботник - спочатку купили на базарі пару причендалів для підготовки машинки до фарбування, а пізніше вже взялися за мою - перебрали і поміняли шарові опори зліва, замінили піввісь і провели оглядовий інструктаж по регулюванню редуктора ЗМ (на знятому редукторі). Планувалось закінчити на пиві, але вмішалась надзвичайна ситуація - жінка захотіла на базар - не зміг відмовити. Практичні заняття по ЗМ проведу пізніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 а Медведь ключи подавал?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 поскільки я ще не чарівник, а тільки вчусь, то мене до замурзування не допускали, але трохи помагав з домкратом, ну і подавати тоже комусь треба було - всі великі майстри з того починали... зато тепер знаю різницю міх верхньою шаровою і нижньою, принаймі відрізнити і як влаштована точно знаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 І справились ми з роботою практично миттєво - більше часу затратили на миття рук. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 VETERAN, почти как дети они тоже 5 минут играются, а потом пол дня их отмываешь... vedmid, такими темпами супер мастером станешь . может когда я начну свою разбирать, тоже ключи подавать будешь ? мужики, нарыл темку у нас на форуме Посилання может кто чего и надумает. Я в прошлом году видел эту машинку, прикольный аппарат..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 может когда я начну свою разбиратьТи свою ще навіть не почав збиратися ремонтувати, а він уже мало не пів дороги подолав. Може підеш допомагати йому шкурити авто? Або принаймні воду носити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 VETERAN, я на следуйщей неделе начинаю.... а в подмастерьях не люблю быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 Ніхто не хоче сьоня в Брюхи рванути? В мене сьоня-завтра останні 2 дня треніровок, потім машина йде на ремонт, і покатись вже зможу тільки перед самим ЧУ, тому нада атарватса по повній)) Трохи між фішками покатаємось. Я планую орієнтовано на 2-3 годину там бути, але якщо хтось захоче їхати відзвоніть обовязково, всяке може статись) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 Bratik, комусь з львівських треба починати чудо експерименти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 kobralviv, тут головне - вісь до ЗМ приварити. Для тяг може підійдуть довгі поздовжні тяги - треба поміряти. В крайньому випадку - підігнати розмір. Але це все не гарантує правильного положення моста - прийдеться підганяти місце кріплення тяг до кузова. Ще можна проробити такий варіант - вісь причепити до кузова, а кінці тяг чіпляти до моста. Такий варіант позбавить від клопотів з солдатиком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 vedmid, такими темпами супер мастером станешь . может когда я начну свою разбирать, тоже ключи подавать будешь ? ну як кажуть: "ломать не строить", розібрати то не проблема, а от зібрати, щоб поїхала - то вже тяжче... але нічого, навчусь... наразі допоміг би, але мушу зі своєю зробити порядок, а потім можу й помогти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobralviv 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 МОЖНА ПОДУМАТИ ЩО ТУТ ВСІ ПИПЕЦЬ СУПЕР МАЙСТРИ ЩОБ БАКЛАНИТИ ОДИН ДРУГОГО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 kobralviv, Так , шоб знав тут без того ніяк . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 червня 2011 Bratikа положення зобов'язує - він же тепер у нас модератор! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2011 (змінено) VETERAN, не подкалуйте остался один патрон, два уже использовал, так что попрошу не наезжать vedmid, эта неделя у меня полный пипец, а на следующие выходные могу и подьехать, если планы не поминяю kobralviv, не все супер, но есть кто знает много, а есть кто уж очень много знает.... Змінено 13 червня 2011 користувачем Bratik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах