CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 vedmid, візьми акумулятор і все буде чікі)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2011 vedmid, можу пробити все що потрібно для ловлі риби в особливо великих кількостях. Тільки як потім не стане района Стрийська-Наукова, чур Я тут нєпрічьом CheZZ, Жирно розварки виглядають, правда не розумію чому зелений...хотя в кожного свої смаки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 vedmid, візьми акумулятор і все буде чікі)) таким риболовам-любітєлям нормальні рибаки відривають руки.... vedmid, можу пробити все що потрібно для ловлі риби в особливо великих кількостях. Тільки як потім не стане района Стрийська-Наукова, чур Я тут нєпрічьом це вже скорше Сокільників не буде... то озеро біля стадіону в Сокільниках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pitekantrop 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 vedmid, вітаю Тебе зі святом. Бажаю Тобі міцного здоров'я, удачі, успіхів у всіх Твоїх починаннях і всіх Благ. Як кажуть: "Ни гвоздя Тебе, ни жезла". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 pitekantrop, дякую! сьогодні збираємось біля Сільпо на Науковій, на 14:00, нікого чекати не будемо, тому хто хоче - не запізнюємось... поїдемо\підемо десь на природу, пожаримо шашлик, поп"ємо пива\горілки.... всі деталі на місці зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 vedmid, ВІТАЮ!!! і БАЖАЮ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 vedmid, Вітаю!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 vedmid, вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 vedmid, пиши мені листа на електронку. Адреса в ПП. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 vedmid Вітаю чувак! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2011 Саня з Днюхою йопт!)) Сорі що пізно, тільки до компа дорвався, весь день за рульом) Бажати здоровя і грошей це якось банально, тому бажаю багацько терпіння, бо тобі воно щас ой як потрібно с машинкою!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 Дякуваю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 vedmid, приєднуюсь до привітань!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 28 червня 2011 vedmid, Приєднуюсь до привітань! Всіх благ!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 УСІМ велике ДЯКУЮ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 Пацани підскажіть будь ласка з чого на ВАЗ можна підібрати турбіну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 Red Bull, 1 питання, нах.. воно тобі треба?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 Red Bull, пошукай на сайті - хтось пропонував на продаж готовий комплект для класики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rosko 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 Red Bull, 1 питання, нах.. воно тобі треба?)) +1 2 питання: ти хоть знаєш який обєм робіт потрібно зробити з мотором щоб туди поставити турбіну шоб від неї був толк!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 Чуваки якшо ви думаєте шо щасливий власник жигуля і тупий то ви помиляєтесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 нах.. воно тобі треба?)) тиждень назад я чув про турбіну від тебе! пошукай на сайті - хтось пропонував на продаж готовий комплект для класики з ймовірністю в 99% це був КІТ набір компресора, а не турбіни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2011 (змінено) slim_painter, ну Я то знаю нащо вона мені)))) По запчастях вже прикинув,за турбінку впринципі домовився що якщо щось то привезуть, да і до гемора який мене очікує теж готовий, щас вот тільки в роздумах, о том,- чи всетаки потрібно мені таке щастя ціною в 80% машини Red Bull, доречі, поставивши турбну вважай що машина стає корчом, її на реєстрацію Ти поставити не зможеш. Ібо в Україні встановка турбін заборонена. Дозвола на неї не видаються. На копресор, прошу дуже, а турбіна нєа. Змінено 30 червня 2011 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 червня 2011 йду в гараж, буду там до вечора, а зустріч пропоную там же, тобто в гаражах... якщо що - дзвоніть, бо в неті точно не буду.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах